Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Ontdek EuroParcs Buitenhuizen

EuroParcs Buitenhuizen

In de natuur en vlakbij Amsterdam

Het beste van natuur en Amsterdam, dat biedt EuroParcs Buitenhuizen. Dit vakantiepark ligt in het natuurgebied Spaarnwoude, vlakbij Amsterdam, het eveneens historische Haarlem en de Noordzee-kust. Dit houdt in dat u kunt genieten van heerlijke wandelingen en fietstochten in de natuur zodra u het park verlaat, maar op warme dagen ook binnen een kwartier op het strand bent.

EuroParcs Buitenhuizen staat voor genieten van het Nederlandse landschap, van de brede stranden en van de zee, maar ook van mooie winkels, prachtige zeventiende-eeuwse monumenten en tal van cultuur. Op een boot in de grachten van Amsterdam, op de Dam in het centrum van deze stad of op de Grote Markt van Haarlem: het is allemaal inspirerend. Zoals de sfeervolle restaurants en cafés in deze steden en de vele winkels dat ook zijn. Van de luxe PC Hooftstraat in Amsterdam tot de betaalbare klasse van een warenhuis als de Bijenkorf in Amsterdam:  het leidt tot een glinstering in de ogen. Vakantie vieren op EuroParcs Buitenhuizen doet je echt voelen dat je even buiten je huis, buiten je normale omgeving bent. Zoals een vakantie ook bedoeld is.

  • EuroParcs Buitenhuizen heeft een buitenzwembad
  • Het vakantiepark ligt op nog geen kwartier rijafstand van zowel het centrum van Haarlem als Amsterdam

Plattegrond EuroParcs Buitenhuizen

Informatiepakket

Zien en doen

EuroParcs Buitenhuizen staat voor meer dan alleen vermaak in het natuurgebied Spaarnwoude, shoppen en cultuur snuiven in Amsterdam en ontspannen op het strand aan de Noordzee-kust. Het vakantiepark ligt ook op loopafstand van Golfbaan Spaarnwoude. Dit golfcomplex heeft een baan van niet minder dan 54 holes. Het is daarmee het grootste golfcomplex van Europa. Ook SnowWorld Amsterdam, een gerenommeerd indoor skicomplex, is op loopafstand van het park gelegen. Dit in Nederland gerenommeerde skicomplex is voor alle leeftijden en voor zowel de geoefende en minder geoefende volwassenen. Het herbergt pistes tot 170 meter lengte.

Verder is een bezoek aan de Bazaar in het nabijgelegen Beverwijk inspirerend te noemen. Laat u zich onderdompelen in de Turkse en andere culturen en culinair verwennen in de vele eettentjes. Ook is het geoorloofd om, net als in Turkije, bij de aankoop van de vele mooie artikelen af te dingen. Zodat u na een bezoek aan de zeven hallen van de Bazaar met een goed gevulde tas en een goed gevoel weer naar het park terugkeert.

Foto's

Bekijk alle foto's

Bekijk het aanbod aan recreatiewoningen op EuroParcs Buitenhuizen

Heeft u interesse in de aankoop van een recreatiewoning op EuroParcs Buitenhuizen? Bekijk dan het woningaanbod hieronder. Binnen kijken? Dat kan zowel online als op locatie. Maak gerust een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

EuroParcs Buitenhuizen
4 personen
vanaf € 229.500
Bekijk woning
EuroParcs Buitenhuizen
6 personen
vanaf € 154.900
Bekijk woning
Verrassend stoere en moderne recreatiewoning Cube La Mer Premium
EuroParcs Buitenhuizen
Met de luxe en bijzondere vormgeving steel je de show.
4 personen
vanaf € 239.900
Bekijk woning
EuroParcs Buitenhuizen
4 personen
vanaf € 199.500
Bekijk woning
Verkocht
Sfeervolle recreatiewoning met robuuste uitstraling
EuroParcs Buitenhuizen
Fantastische vakantiebungalow voor jarenlang weekend- en vakantiegenot!
4 personen
vanaf € 179.500
Bekijk woning
EuroParcs Buitenhuizen
6 personen
€ 149.500
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs Buitenhuizen
4 personen
vanaf € 80.000
Bekijk woning
EuroParcs Buitenhuizen
4 personen
vanaf € 188.900
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Buitenhuizen

EuroParcs Buitenhuizen, midden in het natuurgebied Spaarnwoude, is een zeer aantrekkelijke plek om een eigen vakantiebungalow te hebben. 

Adres 
Buitenhuizerweg 2
1981 LK Velsen-Zuid

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak