Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EuroParcs Buitenhuizen

EuroParcs Buitenhuizen, de ideale uitvalsbasis in Spaarnwoude

EuroParcs Buitenhuizen ligt in een van de bekendste recreatiegebieden van Noord-Holland, Spaarnwoude, aan de doorgaande weg tussen Amsterdam en IJmuiden. Het vakantiepark is een ideale uitvalsbasis en niet alleen om het centrum van de hoofdstad te bezoeken en daar bijvoorbeeld een tocht op een rondvaartboot door de grachten te doen. Vanaf EuroParcs Buitenhuizen bent u in een kwartier op het strand van Wijk aan Zee of IJmuiden. Ook het fraaie Haarlemse centrum is op nog geen half uur rijafstand gelegen.

  • Het vakantiepark ligt op een steenworp afstand van Golfbaan Spaarnwoude die 66 holes telt en daarmee het grootste golfcomplex van Europa is. Ook SnowWorld Amsterdam ligt zowat naast het vakantiepark. Deze telt pistes tot 170 meter lang voor de geoefende en minder geoefende wintersporter en een aparte kinderpiste.
  • EuroParcs Buitenhuizen herbergt een verwarmd buitenzwembad, bruiningsapparatuur, sauna, solarium en een Turks stoombad. Daarnaast ligt het vakantiepark aan zwemwater, stranden en ligweiden
  • EuroParcs Buitenhuizen is park voor winkelliefhebbers. De Bazaar is één van de bekendste winkelwalhalla’s van Nederland. Verdeeld over zeven hallen is er vrijwel alles te krijgen wat u wilt, zowel op het gebied van food als non-food en dat tegen scherpe prijzen. 

Plattegrond EuroParcs Buitenhuizen

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Het vakantiepark

Gelegen in één van de grootste recreatiegebieden, Spaarnwoude, van Noord-Holland. Nabij het grootste golfcomplex van Europa. EuroParcs Buitenhuizen biedt het beste van ontspanning in het algemeen en ontspanning in de natuur. Bovendien ligt dit vakantiepark op slechts een kwartier rijden van zowel de Noord-Hollandse kust als van Amsterdam. Wie het heeft over een centrale ligging: dat is bij EuroParcs Buitenhuizen slechts een understatement.

Een ‘bonus’ bij dit alles is dat wie verblijft op dit resort ook verzekerd is van groot winkelplezier: de beroemde Bazaar ligt vlakbij, net als het winkelcentrum van Beverwijk dat geroemd wordt om zijn innovatieve kracht en onderlinge samenwerking. Zodanig zelfs dat koning Willem-Alexander begin 2020 een bezoek bracht aan het Beverwijkse winkelhart.

Opvallend genoeg biedt EuroParcs Buitenhuizen ook wintersportplezier, want indoorskibaan SnowWorld Amsterdam is een begrip in heel Nederland. Deze wintersportaccommodatie, die voor de geoefende, minder geoefende en beginnende skiër aparte pistes herbergt, ligt op een steenworp afstand van EuroParcs Buitenhuizen.

De veelzijdige omgeving, zowel landschappelijk als qua ontspanningsmogelijkheden, maakt in combinatie met de ‘rijke’ inrichting van het park EuroParcs Buitenhuizen tot een gewilde investeringslocatie. 

Foto's

Bekijk alle foto's

Bekijk het aanbod aan recreatiewoningen op EuroParcs Buitenhuizen

Heeft u interesse in de aankoop van een recreatiewoning op EuroParcs Buitenhuizen? Bekijk dan het woningaanbod hieronder. Binnen kijken? Dat kan zowel online als op locatie. Maak gerust een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

Sfeervolle recreatiewoning met robuuste uitstraling
EuroParcs Buitenhuizen
Fantastische vakantiebungalow voor jarenlang weekend- en vakantiegenot!
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 139.500
Bekijk woning
EuroParcs Buitenhuizen
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 129.500
Bekijk woning
EuroParcs Buitenhuizen
Stijlvolle woning met klasse en een luxe uitstraling!
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 230.000
Bekijk woning
EuroParcs Buitenhuizen
Fraaie vakantiewoning onder architectuur ontworpen
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 189.500
Bekijk woning
EuroParcs Buitenhuizen
Fraaie vakantiewoning onder architectuur ontworpen
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 189.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Buitenhuizen

EuroParcs Buitenhuizen, midden in het natuurgebied Spaarnwoude, is een zeer aantrekkelijke plek om een eigen vakantiebungalow te hebben. 

Adres 
Buitenhuizerweg 2
1981 LK Velsen-Zuid

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak