Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EuroParcs Cadzand

Duinvilla’s en duinlodges op A-locatie aan strand en zee

Een breed strand met een weids uitzicht over de zee voor u,  een prachtige duinenrij met veel natuur en een vakantiepark vol comfort achter u: EuroParcs Cadzand biedt de ideale vakantiecombinatie. Dit vakantiepark voldoet geheel aan het beeld dat de Nederlandse kust in vergelijking met het buitenland uniek maakt: heel veel natuur in plaats van een volgebouwde kust.

EuroParcs Cadzand staat echter binnen het aanbod van adembenemend mooie Nederlandse strandstroken nog een traptrede hoger: het heeft samen met het eveneens in Zeeland gelegen Domburg als enige Nederlandse kustplaats het officiële predicaat Heilzame Zeebadplaats. Dit benadrukt dat het om een unieke locatie gaat: geen nieuwbouw, prachtige stranden en een mooi duingebied en andere natuur. Dat vertaalt zich naar het investeerdersperspectief: dat is net zo weids als het uitzicht over zee.

  • Gelegen in Cadzand
  • Op loopafstand van het strand
  • Unieke investeringsmogelijkheid

Plattegrond EuroParcs Cadzand

Informatiepakket

Zien en doen

EuroParcs Cadzand staat voor rust en ruimte: u kunt hier inspirerende strandwandelingen maken en  heerlijk tot rust komen in een van de vele strandpaviljoens welke Zeeland rijk is. Tegelijkertijd is het bruisende uitgaansleven niet ver weg, want de populaire Belgische badplaats Knokke ligt op korte afstand. Datzelfde geldt voor de stedelijke voorzieningen in de vorm van een groot winkelbestand en uitgebreide horeca: het nabij gelegen Brugge met zijn prachtige Middeleeuwse centrum is in dit opzicht the place to be.

Foto's

Foto's
Foto's
Bekijk alle foto's
EuroParcs Cadzand
6 personen
4 Kamers
€ 375.000
Bekijk woning
EuroParcs Cadzand
8 personen
5 Kamers
€ 625.000
Bekijk woning
EuroParcs Cadzand
10 personen
6 Kamers
€ 650.000
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Cadzand

Een vakantiewoning in het uiterste westen van de Nederlandse provincie Zeeland? Dat kan op EuroParcs Cadzand. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over de investeringsmogelijkheden.

Adres
Badhuisweg 68a
4506 BD Cadzand

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Vraag een brochure aan

Contact