Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EuroParcs De Wiedense Meren

Prachtige ligging

EuroParcs De Wiedense Meren is gesitueerd in de Ronduite als onderdeel van de driehoek Meppel, Steenwijk, Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dat is niet zomaar een natuurgebied, maar het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa! Ook anderszins is het vakantiepark ideaal gelegen:  wanneer u vanaf de parkeerplaats weg rijdt met de auto bent u binnen tien minuten in het Venetië van het Noorden, het pittoreske Zwartsluis en in een kwartier in zowel Meppel als vestingstad Steenwijk.

EuroParcs De Wiedense Meren ligt in het hart van Nationaal Park Weerribben-De Wieden op een soort van schiereiland, op acht minuten van het lintdorp Wanneperveen dat door de vele waterpartijen net als Giethoorn een romantisch karakter heeft. De overweldigende natuur, rijke historie en oorverdovende stilte maken de vakantiebeleving compleet: in deze regio tanken vakantievierders, ook al kiezen ze voor een actieve tijdsbesteding, energie.

Plattegrond EuroParcs De Wiedense Meren

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Foto's
Bekijk alle foto's

Omgeving

Op EuroParcs De Wiedense Meren is een dagelijkse portie gezonde vakantievitaminen een zekerheid: u kijkt elke dag uit op kalm en bij zonlicht glinsterend water met aan de horizon de fraaie moerasbossen en ander laagveen dat Nationaal Park Weerribben-Wieden zo bijzonder maakt.  Per boot kunt u de unieke omgeving het beste ervaren. U vaart vanaf het vakantiepark niet alleen direct de Belterwijde of Beulakerwijde op, maar u kunt ook doorsteken naar het Giethoornsche meer en daarmee naar het internationaal befaamde Venetië van het Noorden.

Daarnaast lopen door het natuurgebied prachtige fiets- en wandelpaden. Nationaal Park Wieribben-Wieden brengt niet alleen door het water en de moerasbossen, maar ook door  typerende moerasbewoners zoals otters, bevers, vuurvlinders, roerdompen en purperreigers een twinkeling in de ogen. Omdat het park in een Nationaal Park ligt bent u als investeerder ervan verzekerd dat het aanzicht van deze streek niet gaat veranderen. Dat maakt, zeker met de steeds grotere stroom buitenlandse toeristen,  EuroParcs De Wiedense Meren nog interessanter om in te investeren. U investeert namelijk in een ‘rijke oase’ van water, natuur, rust en ruimte!

Aanbod recreatiewoningen van EuroParcs De Wiedense Meren

Op EuroParcs De Wiedense Meren zijn verschillende soorten vakantiehuizen te koop. Wilt u meer weten over deze vakantiehuizen? Bekijk online het aanbod vakantiehuizen op De Wiedense Meren bijvoorbeeld de onderstaande vakantiehuizen.

Pavillon Le Mer
EuroParcs De Wiedense Meren
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 154.500
Bekijk woning
EuroParcs De Wiedense Meren
8 personen
5 Kamers
Vanaf € 249.950
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs De Wiedense Meren
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 179.500
Bekijk woning
EuroParcs De Wiedense Meren
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 499.500
Bekijk woning
EuroParcs De Wiedense Meren
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 499.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs De Wiedense Meren

Vragen? Contact EuroParcs De Wiedense Meren door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Veneweg 306
7946 LX Wanneperveen

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs De Wiedense Meren met meer informatie over de vakantiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.