Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs De Wiltzangh

Vakantiepark bij Drentse natuurpracht inspireert

Een plek waar Nederland nog is zoals in de tijd voor industrialisatie en woningbouw. Waar door wind en weer een landschap gevormd is die zo herkenbaar en toch zo bijzonder is. Drenthe doet je ademen, letterlijk en figuurlijk. Hier, bij EuroParcs De Wiltzangh, treft u echter meer dan alleen ruimte. Dit vakantiepark is gelegen midden in het bos en onderscheidt zich door de grote percelen omzoomd door bomen en struiken. Waar vakantieparken meer en meer worden ‘volgebouwd’ bent u op EuroParcs De Wiltzangh verzekerd van veel privacy.

Daarmee geeft dit Drentse park de geest rust… Met een vleugje romantiek voor partners zonder kinderen en groots gezinsplezier voor hen met kleine kinderen, want het is een ideale speelomgeving voor de jeugd…  Bovendien kunt u bovenop dit alles genieten van het inspirerende landschap in het naburige Nationaal Park Dwingerderveld.

In dit natuurpark wordt het oog geprikkeld door het fraaie, oer-Nederlandse landschap van vennen, natte heide, jeneverbesstruwelen en andere planten die uniek zijn voor Nederland. Waar schapen, koeien en Schotse hooglanders ervoor zorgen dat dit open land intact blijft en niet overwoekerd raakt door bos. Waar de nabijgelegen hunebedden vertellen hoe zodanig rijk en inspirerend dit deel van Nederland duizenden jaren geleden was dat hier de eerste tekenen van beschaving zijn gevonden.  Het is een plek waar het verleden hedendaagse vakantievierders inspireert, elke dag weer.

  • Gelegen aan het unieke Dwingerderveld
  • Nabij de hunebedden
  • Ruime kavels
Informatiepakket

Zien en doen

In de omgeving van EuroParcs De Wiltzangh vindt u niet alleen ‘het Nederland van hoe het ooit was’ maar ook veel bos. Zo is in de jaren dertig van de vorige eeuw de Boswachterij Ruinen ontstaan: 1.200 hectare met vooral Japanse lariksen, sparren en dennen. Meer natuurschoon is te zien in het nabije Vogel – en Dierenpark Ruinen, Dierenpark Taman Indonesia en Vlinderparadijs Papiliorama. Qua stedelijke voorzieningen liggen Meppel met zijn historische centrum en Hoogeveen dichtbij.

Foto's

Bekijk alle foto's

Aanbod recreatiewoningen

Op EuroParcs De Wiltzangh vindt u verschillende type woningen. Kom langs, bezoek, beleef ons vakantiepark en ontvang persoonlijk advies op maat van onze aankoopadviseur. Wilt u meer weten over de recreatiewoningen op dit park? Neem contact op en bel of maak een afspraak. Wij staan u graag te woord!

7% vast meerjarig rendement
EuroParcs De Wiltzangh
6 personen
vanaf € 199.500
Bekijk woning
7% vast meerjarig rendement
EuroParcs De Wiltzangh
4 personen
vanaf € 239.500
Bekijk woning
7% vast meerjarig rendement
EuroParcs De Wiltzangh
6 personen
vanaf € 249.500
Bekijk woning
EuroParcs De Wiltzangh
2 personen
vanaf € 229.500
Bekijk woning
EuroParcs De Wiltzangh
4 personen
vanaf € 149.500
Bekijk woning
7% vast meerjarig rendement
EuroParcs De Wiltzangh
6 personen
€ 199.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs De Wiltzangh

Een vakantiewoning in Drenthe? Dat kan op EuroParcs De Wiltzangh. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over de investeringsmogelijkheden.

Adres
Witteveen 2
7963 RB Ruinen

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Vraag een brochure aan