Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EuroParcs De Zanding

Vakantiepark dat bruist én rust biedt

Wanneer u van bos houdt, is EuroParcs De Zanding úw locatie, want dit vakantiepark ligt in het hart van het grootste bos van Nederland: de Veluwe. Vanaf het vakantiepark is het bovendien maar 500 meter naar de ingang tot Nationaal Park De Hoge Veluwe. Maak kennis met deze Nederlandse natuurparel, vorm gegeven door bos, heide, vennen en wilde schapen (moeflons). Daarnaast wordt u hier verrast en verwonderd door de architectonische pracht van het Jachthuis Sint Hubertus, de Van Gogh-schilderijen in het Kröller-Müller museum en één van de grootste beeldentuinen van Europa  naast het museum.

Verrast en verwonderd wordt u ook door de zandverstuivingen in natuurgebied Het Mosselse Zand dat direct aan het vakantiepark gelegen is. Of door het gevarieerde landschap van bos, beken, gras en oude grafheuvels in een ander natuurgebied, Het Planken Wambuis, dat ook bij EuroParcs De Zanding ligt. U kunt deze inspirerende wandel- en fietstochten combineren met bezoeken aan de vele pittoreske dorpen die de omgeving rijk is. Daarnaast staat De Zanding echter ook in ander opzicht voor inspiratie: EuroParcs organiseert hier regelmatig aansprekende activiteiten, met bekende sporters of televisiesterren.

  • EuroParcs De Zanding heeft een binnenzwembad
  • Dit vakantiepark heeft een zeer breed aanbod aan vakantiehuizen, variërend van stenen vakantiehuizen tot tiny houses.

Plattegrond EuroParcs De Zanding

Informatiepakket

Zien en doen

EuroParcs De Zanding ligt middenin de natuur, maar zowel Apeldoorn als Arnhem ligt met de auto maar op iets meer dan twintig minuten rijafstand. Dat maakt het vakantiepark een ideale uitvalsbasis om in Apeldoorn de dierentuin Apenheul te bezoeken waar u niet alleen apen treft uit de hele wereld maar ze vaak ook kan voeren. Of ga voor een blos van geluk en inspiratie op het gezicht van uw jonge zoon of dochter door kinderpretpark Julianatoren, ook in Apeldoorn, te bezoeken. In Arnhem staat Burgers’ Zoo, met zijn jungle, woestijn, savanne, mangrove en onderwaterwereld, garant voor plezier voor het hele gezin.

Foto's

Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs De Zanding

Op EuroParcs De Zanding bieden wij verschillende vakantiewoningen aan. U bent van harte welkom op het vakantiepark midden op de Veluwe in Otterlo tijdens een van de informatie dagen. Een afspraak maken kan natuurlijk ook!

Bijzondere strandvilla
EuroParcs De Zanding
Spraakmakende vakantiewoning.
6 personen
vanaf € 449.500
Bekijk woning
Robuuste, maar elegante villa Club Maximaal Premium
EuroParcs De Zanding
Fraaie vakantiewoning onder architectuur ontworpen
4 personen
vanaf € 199.500
Bekijk woning
Cube la Mer Plus op Droompark Enkhuizer Strand
EuroParcs De Zanding
Met de luxe en bijzondere vormgeving steel je de show.
4 personen
vanaf € 154.500
Bekijk woning
EuroParcs De Zanding
4 personen
vanaf € 134.900
Bekijk woning
EuroParcs De Zanding
8 personen
vanaf € 449.900
Bekijk woning
EuroParcs De Zanding
2 personen
vanaf € 109.900
Bekijk woning
Modus Wellness | Verkoop recreatiewoning | Droompark De Zanding
EuroParcs De Zanding
Duurzame woning waar modern design en ultiem ontspannen samen gaan. De Modus Wellness is de nieuwste ontwikkeling in luxe recreƫren.
2 personen
vanaf € 249.900
Bekijk woning
EuroParcs De Zanding
4 personen
vanaf € 169.900
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs De Zanding

Een vakantiewoning aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe? Dat kan op EuroParcs de Zanding. Heeft u vragen over EuroParcs de Zanding? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. 

Adres 
Vijverlaan 1
6731 CK Otterlo

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak