Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vraag een brochure aan
Header - EuroParcs De Zeeuwse Duinen

EuroParcs De Zeeuwse Duinen

Unieke ligging bij het strand
Nabij de Deltawerken
Vlak bij Middelburg en Vlissingen

Park op A-locatie inspireert: Zeeuwse strandwoningen bij strand en zee

EuroParcs De Zeeuwse Duinen schept voor u het ideale vakantiebeeld: zee, strand en een glooiende duinenrij die tezamen het oer-Nederlandse, perfecte plaatje vormen hoe een vakantie met het gezin in te kleuren. Dit vakantiepark beeldt de reden uit waarom de Nederlandse kust zo onderscheidend is in vergelijking met het buitenland: rust, ruimte en heel veel natuur in plaats van een kust die wordt gedomineerd door gebouwen.

EuroParcs De Zeeuwse Duinen heeft echter meer te bieden dan alleen een prachtig strand. De omgeving wordt gekenmerkt door waterkreken die een paradijs zijn voor de waterrecreant en visser. Het natuurgebied bij Domburg, De Manteling van Walcheren, is schilderachtig te noemen met zijn bossen, zandduinen en wandelpaden. En dan zijn de Deltawerken alsmede de dorpen en steden vol historie in de omgeving nog niet eens genoemd. De rijke, veelzijdige omgeving en het weidse uitzicht over de zee onderstrepen het premium karakter van dit vakantiepark.

Download de brochure

Blok 1 - euroParcs De Zeeuwse Duinen
Blok 2 - EuroParcs De Zeeuwse Duinen

Zien en doen

EuroParcs De Zeeuwse Duinen is een ideale uitvalsbasis om te gaan vissen of anderszins te gaan recreëren in de Westkappelse Kreek of het Veerse Meer. Veere zelf is met zijn beschermde dorpsgezicht een must see, datzelfde geldt voor Domburg met zijn negentiende-eeuwse pand Het Badpaviljoen en de Neeltje Jans. Dat ligt allemaal op maximaal twintig minuten rijden met de auto, datzelfde geldt voor Middelburg en Vlissingen met hun historie, winkels, horeca en in het geval van Vlissingen brede boulevard.

Foto's

Fotoalbum - EuroParcs De Zeeuwse Duinen
Fotoalbum - EuroParcs De Zeeuwse Duinen
Fotoalbum - EuroParcs De Zeeuwse Duinen
Fotoalbum - EuroParcs De Zeeuwse Duinen
Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs De Zeeuwse Duinen

EuroParcs De Zeeuwse Duinen
4 personen
vanaf € 395.000
Bekijk woning
 
 

Neem contact op met EuroParcs De Zeeuwse Duinen

Adres
Joossesweg 3
4361 KB Westkapelle

T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl