Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Maasduinen

Grenspark vol diversiteit

Verrassen en verwonderen, dat doet EuroParcs Maasduinen elke dag weer door het inspirerende landschap. Het vakantiepark in Belfeld, nabij Venlo, ligt aan Nationaal Park Maasduinen en wordt omringd door een bos dat de grens vormt tussen Nederland en Duitsland. U kunt hier eindeloos genieten van de natuur, tot over de grens welteverstaan. Het natuurgebied Holtmühle, een hoogterras dat de opmaat vormt voor de steilwand van de Maas, is interessant voor zowel wandelaars als fietsers, want hier worden hoogtes van bijna vijftig meter bereikt. Naast dit hoogterras, de vennen, meren en de Maas staat EuroParcs Maasduinen ook anderszins voor diversiteit. Niet alleen Venlo, maar ook Roermond en Mönchengladbach liggen op korte afstand: Roermond op twintig minuten rijden en Mönchengladbach op een kwartier.

  • EuroParcs Maasduinen herbergt onder meer een verwarmd binnenzwembad, een Turks stoombad en een Finse sauna. Bij mooi weer staat het natuurmeer met zandstrand en het omringende bos voor veel familieplezier.
  • Attractiepark Toverland is gelegen op vijftien minuten rijden vanaf EuroParcs Maasduinen. Toverland herbergt 32 attracties waaronder vijf achtbanen, vijf waterattracties met snelstromen en boomstammen maar heeft ook veel attracties voor jonge kinderen.

Bekijk de plattegrond van EuroParcs Maasduinen

Informatiepakket

Zien en doen

EuroParcs Maasduinen biedt meer dan alleen  het natuurschoon van Nationaal Park Maasduinen, de meanderende Maas en het natuurgebied Holtmühle net over de grens. Aan de Duitse kant ligt nog een fraai natuurgebied: de Ravensheide, Verder ligt op korte afstand van het vakantiepark het rivierduingebied Het Paterbosje waar tevens enkele beken, zoals de Maalbeek, Veenbeek en Aalsbeek, ontspringen. Kers op de taart wanneer u hier loopt of fietst is de aanblik van Kasteel Holtmühle, een zeventiende-eeuws kasteel middenin de natuur die opvalt door de twee poortgebouwen en tiendschuren. Andere natuurparels zijn natuurgebied Zwart Water en de Grote en Kleine Heide.

Wat betreft stedelijk comfort: De Oude Markt in Venlo, de Hindenburgstrasse Bismarckstrasse en Friedrichstrasse in Mönchengladbach en het Designer Outlet Roermond zijn de plekken voor winkelliefhebbers. Daarbij is er in het centrum van deze drie steden ook genoeg qua historie en cultuur te zien en beleven.

Foto's

Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs Maasduinen

We bieden op EuroParcs Maasduinen in Limburg verschillende vakantiewoningen aan. Neem vrijblijvend contact op en bel of maak een afspraak met de verkoopadviseur voor advies op maat over bijvoorbeeld de investeringsmogelijkheden!

 
EuroParcs Maasduinen
Luxe 4-persoons chalet met zonnepanelen en alle aandacht voor duurzaamheid
4 personen
vanaf € 220.000
Bekijk woning
EuroParcs Maasduinen
2 personen
vanaf € 124.500
Bekijk woning
Cube Maximaal Premium op Droompark Maasduinen
EuroParcs Maasduinen
Unieke energie-arme en gasloze recreatiewoning op EuroParcs Maasduinen.
4 personen
vanaf € 189.500
Bekijk woning
7% vast meerjarig rendement
EuroParcs Maasduinen
10 personen
vanaf € 299.500
Bekijk woning
EuroParcs Maasduinen
6 personen
vanaf € 179.900
Bekijk woning
EuroParcs Maasduinen
4 personen
vanaf € 184.900
Bekijk woning
EuroParcs Maasduinen
4 personen
vanaf € 92.900
Bekijk woning
EuroParcs Maasduinen
6 personen
vanaf € 179.900
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Maasduinen

In een vakantiewoning op EuroParcs Maasduinen waant u zich bijna in het buitenland, het park ligt namelijk tegen de Duitse grens. Vragen over EuroParcs Maasduinen? Wij staan u graag te woord! 

Adres 
Maalbekerweg 25
5951 NS Belfeld

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak