Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Ruinen

Veelzijdig vakantiepark nabij Nationaal Park Dwingelderveld

Beleef een plek waar Nederland nog is zoals vroeger. Waar bos en open landschap zich speels afwisselen. EuroParcs Ruinen inspireert door de fraaie natuur, door het prachtige Nationaal Park Dwingelderveld. Het unieke landschap van natte heide, vennen en tal van bijzondere moerasplanten doet de ogen verwennen. Ook al omdat hier bijvoorbeeld vlinders en andere dieren voorkomen die elders in Nederland vrijwel zijn uitgestorven.

  • Nabij Nationaal Park Dwingelderveld
  • Gelegen midden in het bos
  • Vakantiepark met vele faciliteiten

Plattegrond EuroParcs Ruinen

Informatiepakket

Zien en doen

Wandelen en fietsen in het unieke Dwingelderveld bij EuroParcs Ruinen houdt in genieten van het oer-Nederlandse landschap waar schapen, koeien en Schotse Hooglanders ervoor zorgen dat dit open land intact blijft en niet overwoekerd raakt door bos.

Nationaal Park Dwingelderveld is een plek waar je op 37 vierkante kilometer vrijwel de gehele Nederlandse ‘dierenriem’ aantreft: van herten (er leven zo’n 400 reeën in het natuurgebied) tot vossen en van dassen tot vele water- en zangvogels. Andere aanraders voor een dagje uit zijn schaapskooi Achter ’t Zaand, Vogel- en Dierenpark Ruinen, Dierenpark Taman Indonesia, Vlinderparadijs Papiliorama en de hunebedden. Verder is er op EuroParcs Ruinen zelf ook genoeg te doen. Het park heeft een binnenzwembad, binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, een natuur- annex waterspeeltuin, een fietscrossterrein en een kinderboerderij waar kinderen ook kunnen ponyrijden.

Foto's

Bekijk alle foto's

Aanbod recreatiewoningen op EuroParcs Ruinen

Op EuroParcs Ruinen vindt u verschillende type woningen. Kom langs, bezoek, beleef ons vakantiepark en ontvang persoonlijk advies op maat van onze aankoopadviseur. Wilt u meer weten over de recreatiewoningen op dit park? Neem contact op en bel of maak een afspraak. Wij staan u graag te woord!

20% korting 
EuroParcs Ruinen
4 personen
vanaf € 114.000
Bekijk woning
EuroParcs Ruinen
4 personen
vanaf € 169.900
Bekijk woning
EuroParcs Ruinen
4 personen
vanaf € 169.900
Bekijk woning
EuroParcs Ruinen
6 personen
vanaf € 199.500
Bekijk woning
EuroParcs Ruinen
Nog 1 beschikbaar!
6 personen
vanaf € 179.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Ruinen

Een vakantiewoning in Drenthe? Dat kan op EuroParcs Ruinen. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over de investeringsmogelijkheden.

Adres
Oude Benderseweg 11
7963 PX Ruinen

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak