Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
EuroParcs Resort Aan De Maas

EuroParcs Aan De Maas

EuroParcs aan de Maas, unieke investeringslocatie aan het water

Niet alleen het uitzicht is fraai maar de zijtak van de Maas, waaraan het vakantiepark is gelegen, leent zich ook uitstekend voor zwemplezier en waterrecreatie. Bovendien kunt u door de open vaarverbinding vanaf de Maas en de jachthaven het vakantiepark ook met een boot aandoen. De Maasboulevard en de 9-baans golfbaan naast het vakantiepark kleuren het verder in.

Het vakantiepark ligt vlakbij de A2 en is derhalve makkelijk te bereiken, omdat er bij Kerkdriel een af- en oprit naar de snelweg is. Daardoor is het park zowel van het zuiden als het noorden niet alleen makkelijk te bereiken, maar bent u ook in slechts een kwartier in Den Bosch, in een half uur tijd in De Efteling en in driekwartier in Utrecht. De afstand tussen Kerkdriel en Den Bosch is veertien kilometer, De Efteling ligt op 38 kilometer en Utrecht op vijftig kilometer.

Het vakantiepark is op loopafstand gesitueerd van Kerkdriel, een sfeervol dorp met bijna achtduizend inwoners en de nodige winkels en horeca. De ‘hoofdstad’ van de Bommelerwaard, Zaltbommel, ligt op negen kilometer afstand. Het Rivierenland kent verder twee grote natuurgebieden: het Kloosterwiel in het westen en het Kil van Hurwenen in het oosten. Dit laatste natuurgebied is binnen de gemeentegrenzen van Maasdriel gelegen en derhalve op zeer korte rijafstand van het vakantiepark.

EuroParcs aan de Maas biedt kortom voor alle type vakantievierder de vakantiebeleving die hij en/of zij zoekt: reuring bij, in of op het water, de gezellige drukte van een dorp of stad of juist de stilte van de natuur. Dat is de ‘diepgang’ die u als investeerder in de huurmarkt zoekt!

Plattegrond EuroParcs Aan De Maas

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Foto's Resort Aan De Maas
Foto's Resort Aan De Maas
Foto's Resort Aan De Maas
Foto's Resort Aan De Maas
Foto's Resort Aan De Maas
Foto's Resort Aan De Maas
Foto's Resort Aan De Maas
Foto's Resort Aan De Maas
Foto's Resort Aan De Maas
Foto's Resort Aan De Maas
Bekijk alle foto's

Volop genieten op EuroParcs Aan De Maas

Niet alleen de omgeving maar ook het vakantiepark zelf is zeer aansprekend te noemen. Op het park worden speeltoestellen en speelterreinen gemaakt. Ook wordt er een interactief speelveld gebouwd. Naast de vele buiten (water)sport mogelijkheden is er binnen ook een en ander te beleven. Overdekt zwembad ‘De Kreek’ grenst aan het vakantiepark en is voor eigenaren van EuroParcs Aan De Maas gratis toegankelijk.

Tenslotte ligt de entree van het vakantiepark tegenover een 9-holes golfbaan. Dit geeft het gehele park nog eens extra cachet.

Restaurant op Resort Aan De Maas

Aanbod recreatiewoningen van EuroParcs Aan De Maas

Op EuroParcs Aan De Maas zijn verschillende soorten vakantiehuizen te koop. Wilt u meer weten over deze vakantiehuizen? Bekijk online het aanbod vakantiehuizen op EuroParcs Aan De Maas, bijvoorbeeld de onderstaande vakantiehuizen.

EuroParcs aan de Maas
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 132.500
Bekijk woning
Eco Just Natture
EuroParcs aan de Maas
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 155.000
Bekijk woning
Pavillon Lumiere
EuroParcs aan de Maas
10 personen
6 Kamers
Vanaf € 315.000
Bekijk woning
More Nature
EuroParcs aan de Maas
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 189.500
Bekijk woning
EuroParcs aan de Maas
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 129.500
Bekijk woning
Beyond Nature
EuroParcs aan de Maas
10 personen
6 Kamers
Vanaf € 299.500
Bekijk woning
EuroParcs aan de Maas
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 179.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Video

Waterbeleving schrijf je op EuroParcs Aan De Maas op het grootste riviereneiland van Nederland in hoofdletters. EuroParcs aan de Maas aan de Bommelerwaard, ook wel Riviereneiland of kortweg Rivierenland genoemd, biedt alles wat een vakantievierend gezin zoekt: heerlijk en vooral ook veilig zwemwater, waterrecreatie dankzij (snel) vaarwater en een mooi uitzicht over de zijtak van de Maas.

 

Informatiedagen op EuroParcs Aan de Maas

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op EuroParcs Aan de Maas? Bezoek dan één van de informatiedagen!

Wenst u meer informatie over het vakantiepark of een van de recreatiewoningen? Neem gerust contact met ons op of kom langs tijdens de open dagen/start verkoop. Liever op een ander moment op bezoek komen? Dat kan! Maak een afspraak wanneer het u uitkomt.

Entree Resort Aan De Maas

Contact met EuroParcs Aan de Maas

Vragen? Contact EuroParcs Aan De Maas door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Piekenwaardweg 10
5331 PD Kerkdriel

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs Aan De Maas met meer informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.