Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Ameland

Ameland staat voor het pure Nederland

Holland of beter gezegd Nederland beleeft u bij EuroParcs…Het is een slogan die met name voor EuroParcs Ameland zeer treffend is. Dankzij het panorama-uitzicht over de zee. Dankzij de combinatie van wind en water die het vrijheidsgevoel symboliseren. Dankzij de unieke locatie ook, want bij EuroParcs Ameland kijkt u zowel over de Noordzee als Waddenzee uit. Dat wil zeggen: de vakantiehuizen liggen aan de duinen met vlak daarachter het strand en de zee. Met zoveel natuurschoon, strand en zee in de directe nabijheid is er niet veel nodig om jong en ouder te vermaken, maar dat neemt niet weg dat EuroParcs Ameland een rijk faciliteiten- en voorzieningenniveau kent. Dat begint bij uitgebreide speelvoorzieningen in de buitenlucht alsmede een midgetgolfbaan. Daarnaast kent het park een overdekt binnenzwembad, bowlingbanen en een kuur- en beautycentrum met onder meer een sauna.

  • Tegen de duinrand
  • Op loopafstand van het strand
  • Uitzicht op de vuurtoren

Plattegrond EuroParcs Ameland

Informatiepakket

Zien en doen

EuroParcs Ameland is gelegen aan de westkant van het eiland, aan de Hollumer duinen en het Borndiep dat Ameland scheidt van Terschelling. Blikvanger bij het park is de 55 meter hoge vuurtoren die dateert uit 1880. Sowieso kent elk van de vier dorpen en twee buurtschappen op Ameland veel rijksmonumenten, omdat al deze zes plaatsen eeuwenoud zijn.

Ameland ontleent verder bekendheid aan de inspirerende duin- en bosexcursies en ecosafari’s, bijvoorbeeld in natuurgebied Het Oerd. Dat heeft een unieke biotoop van zout water (de kwellen) en zoet water. Daarnaast kunt u ook het water op middels boottochten, wadexcursies of een zogeheten natuurbelevingstocht op de Waddenzee. Verder kunt u bij slecht weer in het Natuurcentrum toch het eiland tot in zijn ziel beleven. Of bezoek de ruim honderd jaar koren- en mosterdmolen De Verwachting waar nog meel en mosterd worden geproduceerd. Een andere aanrader is MSA Modelspoor: een miniatuur droomwereld van treinen, auto's, huisjes, landschappen en uiteraard hun miniatuurbewoners op een oppervlakte van liefst 350 vierkante meter.

Sauna op Resort Ameland

Foto's

Vakantiewoning op Resort Ameland
Zwembad op Resort Ameland
Bowlingbaan op Resort Ameland
Strand bij Resort Ameland
Strand bij Resort Ameland
Vuurtoren bij Resort Ameland
Vakantiewoning op Resort Ameland
Vakantiewoning op Resort Ameland
Bekijk alle foto's

Aanbod recreatiewoningen op EuroParcs Ameland

Wilt u binnenkijken? Dat kan! Bekijk ook het complete aanbod recreatiewoningen van EuroParcs Ameland

EuroParcs Ameland
4 personen
vanaf € 179.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs Ameland

Vragen? Contact EuroParcs Ameland door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Jan Roepespad 4 
9161 CT Hollum

Contactinformatie
T:
088 070 8000
E:
verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis de brochure aanvragen van EuroParcs Ameland met informatie over de recreatiewoningen. 

 

Neem contact op met EuroParcs Ameland