Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EuroParcs Ameland

EuroParcs Ameland; een afwisseling van zandduinen, dorpen en diverse natuur.

Ameland bestaat voornamelijk uit zandduinen die echter een wel hele diverse natuur herbergen doordat het eiland zowel rijk is aan zoet als zout water. Ameland kent vier dorpen, Hollum, Nes, Buren en Ballum alsmede de buurtschappen Kooiplaats en Ballumerbocht. Elk van de dorpen is eeuwenoud en dat is nog steeds te zien in het aanzicht: alle vier de plaatsen kennen diverse rijksmonumenten. De boot naar Ameland vertrekt overigens van het Friese Holwerd naar Nes.

Het vakantiepark is gelegen aan de westkant van het eiland, aan de Hollumer duinen en het Borndiep dat Ameland scheidt van Terschelling. Je snuift er altijd de frisse zeewind op, want achter de huizen liggen gelijk de duinen met vlak daarachter het strand en de zee. Blikvanger is verder de 55 meter hoge vuurtoren die dateert uit 1880.

Plattegrond EuroParcs Ameland

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Vakantiewoning op Resort Ameland
Zwembad op Resort Ameland
Bowlingbaan op Resort Ameland
Strand bij Resort Ameland
Strand bij Resort Ameland
Vuurtoren bij Resort Ameland
Vakantiewoning op Resort Ameland
Vakantiewoning op Resort Ameland
Bekijk alle foto's

Faciliteiten op EuroParcs Ameland

Ook bij slecht weer of als je gewoon zin hebt een dagje dichtbij de recreatiewoning te blijven, is EuroParcs Ameland the place to be. Het vakantiepark heeft namelijk (uiteraard) een rijk faciliteiten- en voorzieningenniveau. Dat begint bij uitgebreide speelvoorzieningen in de buitenlucht alsmede een midgetgolfbaan, maar er is ook genoeg te doen als er een ouderwetse Nederlandse storm opsteekt. Het vakantiepark beschikt over een overdekt binnenzwembad en bowlingbanen. Daarnaast wordt ontspanning met hoofdletters geschreven in het kuur- en beautycentrum waar gespecialiseerde beautyspecialistes jouw huid zo zacht en roze als een perzikhuidje maken. Daarnaast wordt ook de geest ‘leeggemaakt’ dankzij onder meer de sauna in het kuur- en beautycentrum.

Sauna op Resort Ameland

Aanbod recreatiewoningen op EuroParcs Ameland

Wilt u binnenkijken? Dat kan! Bekijk ook het complete aanbod recreatiewoningen van EuroParcs Ameland

Bekijk het volledige aanbod

Video

EuroParcs presenteert u EuroParcs Ameland in al zijn perfectie. De puurheid aan de duinen en de zee en de magische mix van de gezelligheid op het vakantiepark met de relatieve rust aan het strand, maakt EuroParcs Ameland tot een adembenemende ervaring. De prachtige stranden zijn niet alleen een prachtig decor voor een stilleven, ze staan ook voor stilte en privacy. Geniet bovendien van de bijzondere streekproducten op het eiland en de geschiedenis die dankzij de vele monumenten en musea bijna tastbaar is. En ontspan tenslotte op het vakantiepark waar luxe en ruime recreatiewoningen worden gecombineerd met tal van voorzieningen zoals een binnenzwembad en een bowlingbaan.

Investeren op Ameland

De Waddeneilanden zijn voor veel toeristen uit binnen- en buitenland een ideale vakantiebestemming. Jaarlijks gaan er ruim 1,3 miljoen toeristen naar één van de Waddeneilanden.
EuroParcs biedt u nu de kans om te investeren op één van de Waddeneilanden. Op Ameland kunt u een plek bemachtigen op EuroParcs Ameland, gelegen aan de westzijde van het eiland nabij de vuurtoren.

Roompot Vakanties

Uw recreatiewoning op Ameland wordt verhuurd door Roompot Vakanties. Roompot Vakanties behoort tot de top 3 aanbieders van vakantieverblijven en campingplaatsen in geheel Nederland.

Maximale zekerheid

U kunt er voor kiezen om de recreatiewoning tegen vaste huuropbrengsten te verhuren. Het is ook mogelijk om te kiezen voor variabele huuropbrengsten. U krijgt dan de opbrengst uit de verhuur uitgekeerd wat uw recreatiewoning daadwerkelijk opbrengt. Onze ervaren aankoopadviseurs vertellen u graag meer tijdens de informatiedagen. U kunt daarvoor hier een afspraak maken.

Investeren in een vakantiewoning op Resort Ameland

Inschrijven

Het onbeschrijflijke gevoel van vrijheid op stille stranden, met weidse uitzichten en een unieke natuur. Het is de omgeving van EuroParcs Ameland ten voeten uit. U kunt nu als aspirant-koper namelijk als eerste de projectlocatie aan de uiterste westkust van Ameland komen bekijken, waarbij u de mogelijkheid krijgt te investeren in een kavel met eigen grond! 

Wij raden u aan om vanwege de beperkte beschikbaarheid van de vrije kavels snel te reageren.

EuroParcs regelt voor u:
- Overtocht naar Ameland
- Rondrit over het eiland
- Vervoer naar EuroParcs Ameland
- Adviesgesprek op maat

Klik hier om u in de schrijven voor een bezoek aan EuroParcs Ameland.
Na aanmelding nemen wij contact met u op.

 

Luchtfoto Resort Ameland

Neem contact op met EuroParcs Ameland

Vragen? Contact EuroParcs Ameland door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Jan Roepespad 4 
9161 CT Hollum

Contactinformatie
T:
088 070 8000
E:
verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis de brochure aanvragen van EuroParcs Ameland met informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen. Het stappenplan geeft namelijk uitleg over alle stappen die u gaat nemen als u een recreatiewoning bij EuroParcs gaat kopen. 

 

Neem contact op met EuroParcs Ameland