Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs De Achterhoek

‘Adellijke’ allure rondom EuroParcs De Achterhoek

Kastelen in overvloed, vaak in goede staat. En een landschap dat door zijn diversiteit ook een rijke uitstraling heeft. EuroParcs De Achterhoek staat dan ook voor klasse. Dit grootse vakantiepark, zowel qua omvang als faciliteiten, heeft fraaie courts voor balspelen, een binnenzwembad, een zwemvijver met zandstrand,  een dierenweide, een indoor speelparadijs, diverse buitenspeltoestellen waaronder een air-trampoline, een midgetgolfbaan, een tennisbaan en jeu-de-boules banen. Daarbij nodigt de bosrijke en ook heuvelachtige omgeving uit tot leuke uitjes met het hele gezin. Bij EuroParcs De Achterhoek ligt de bijna vijftig meter hoge Lochemerberg met daarnaast de bijna even hoge Kaleberg. Rondom deze heuvels zijn wandel-, fiets- en mountainbikepaden ingericht.

  • Gelegen aan de befaamde Kastelenroute
  • Fraai fiets- en wandelgebied door afwisseling bos en grasvelden
  • Door geaccidenteerd terrein ideaal voor mountainbikers
  • Veel cultuur, historie en winkels in Lochem

Plattegrond EuroParcs De Achterhoek

Informatiepakket

Zien en doen

De hoogwaardige uitstraling van De Achterhoek zit hem in zijn lieflijke karakter. De uitgestrekte bossen, eeuwenoude kastelen, boerderijen en gezellige stadjes zoals de Hanzesteden Zutphen en Deventer geven de streek een romantisch beeld.  De omgeving van EuroParcs De Achterhoek maakt daarbij extra indruk door de heuvels, de heide en de beken die het gebied doorsnijden.

Ander vermaak ervaar je in het Klimbos Achterhoek in Ruurlo, het eeuwenoude doolhof van Ruurlo, belevingspark Cactus Oase en het Hof van Eckberge in Eibergen: een veelzijdige 25.000 vierkante meter grote speel- en belevingsaccommodatie met  onder meer  400 vierkante meter lasergamejungle, uitdagende klimstructuren, een minizoo en ruim 10.000 liter zoutwateraquaria. Een andere tip is Erve Brooks in Gerselaar dat zowel een mooie binnen- als buitenspeelplaats heeft. 

Voor wie bereid is verder te rijden: attractieprak Hellendoorn, de Apenheul en Kinderpretpark Julianatoren liggen op maximaal een half uur rijden.

Zwembad op Resort De Achterhoek

Foto's

Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs De Achterhoek

Bent u benieuwd en wilt u binnenkijken? Dat kan zoals u ziet digitaal. U bent eveneens van harte welkom om even op bezoek te komen tijdens een van de informatie dagen of maak gerust een afspraak met de aankoopadviseur wanneer het u uitkomt.

EuroParcs De Achterhoek
6 personen
vanaf € 144.900
Bekijk woning
EuroParcs De Achterhoek
4 personen
vanaf € 124.900
Bekijk woning
EuroParcs De Achterhoek
4 personen
vanaf € 94.900
Bekijk woning
EuroParcs De Achterhoek
6 personen
vanaf € 239.900
Bekijk woning
EuroParcs De Achterhoek
8 personen
vanaf € 199.900
Bekijk woning
EuroParcs De Achterhoek
4 personen
vanaf € 109.500
Bekijk woning
Berkel
EuroParcs De Achterhoek
4 personen
vanaf € 49.500
Bekijk woning
EuroParcs De Achterhoek
4 personen
vanaf € 159.900
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Neem contact op met EuroParcs De Achterhoek

Vragen? Contact EuroParcs De Achterhoek door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Ploegdijk 2
7241 SC Lochem

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen van EuroParcs De Achterhoek met meer informatie over de recreatiewoningen.