Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Vakantiewoningen op Resort De Achterhoek

EuroParcs De Achterhoek

Vanuit EuroParcs Resort De Achterhoek kunt u prachtige fiets- en wandeltochten door de omgeving maken.

Kastelen
De streek staat bekend om z’n uitgestrekte bossen, eeuwenoude kastelen, boerderijen en gezellige stadjes zoals de Hanzesteden Zutphen en Deventer. De omgeving van Resort De Achterhoek kent vele natuurgebieden met bos en heide en is doorsneden met beekjes. Het typische coulisselandschap is kenmerkend voor deze streek. Op veel plaatsen mag de natuur zijn gang gaan wat ook het dierenleven zeer ten goede komt. Als u op de fiets of te voet door het gebied gaat, moet u niet schrikken wanneer u oog in oog met een prachtige hert of ree staat.

IJsvogels
Bij het riviertje De Berkel zitten ijsvogels en in het plaatsje Gorssel zit een grote ooievaarskolonie. Al met al een geliefd fiets- en wandelgebied met ongerept natuurschoon.

Plattegrond Resort De Achterhoek


Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Vakantiewoningen op Resort De Achterhoek
Resort De Achterhoek
Vakantiewoning aan het water op Resort De Achterhoek
Zwembad op Resort De Achterhoek
Chalet op Resort De Achterhoek
Speeltuin op Resort De Achterhoek
Voetbalveld op Resort De Achterhoek
Strandbad op Resort De Achterhoek
Restaurant op Resort De Achterhoek
Restaurant op Resort De Achterhoek
Bekijk alle foto's

Er is op EuroParcs Resort De Achterhoek voor veel faciliteiten gezorgd om lekker actief bezig te zijn tijdens de vakantie met het hele gezin.

Het is mogelijk om lekker te zwemmen, zonnen en spelen bij de prachtige recreatievijver. Er is een leuke speeltuin en een spectaculaire kabelbaan aanwezig waar iedereen zich kan vermaken. Verspreid over het resort liggen nog diverse grote en kleine speelplaatsen waar de kinderen zich kunnen uitleven.

Midgetgolfbaan
Lekker een balletje slaan op de tennisbaan, met het hele gezin naar de midgetgolfbaan of gezellig jeu de boulen… Bovendien is tijdens de schoolvakanties de hele dag het recreatieteam op het resort aanwezig. Ook is er een binnenspeelparadijs. Daarnaast is er een dierenweide op het park aangelegd.

Binnenzwembad
Eind 2016 is het nieuwe binnenzwembad op Resort De Achterhoek in gebruik genomen. Het binnenzwembad beschikt ook over een apart kleuterbad.

Café/restaurant
Op het resort kunt u ook heerlijk lunchen en dineren in het café/restaurant.

Zwembad op Resort De Achterhoek

Bekijk het woningaanbod op Resort De Achterhoek

 

Bent u benieuwd en wilt u binnenkijken? Dat kan zoals u ziet digitaal. U bent eveneens van harte welkom om even op bezoek te komen tijdens een van de informatie dagen of maak gerust een afspraak met de aankoopadviseur wanneer het u uitkomt.

EuroParcs De Achterhoek
6 personen
€ 269.500
Bekijken
Verkocht
EuroParcs De Achterhoek
8 personen
€ 259.500
Bekijken
Hackfort Gris
EuroParcs De Achterhoek
6 personen
€ 179.500
Bekijken
Bosvilla Resort de Achterhoek
EuroParcs De Achterhoek
10 personen
€ 299.500
Bekijken
Eco Concept
EuroParcs De Achterhoek
4 personen
€ 119.500
Bekijken
Velthorst Concept
EuroParcs De Achterhoek
4 personen
€ 132.500
Bekijken
Solo Retreat Resort De Achterhoek
EuroParcs De Achterhoek
4 personen
€ 119.500
Bekijken
EuroParcs De Achterhoek
4 personen
€ 69.500
Bekijken
Bekijk het volledige aanbod

Video

Het plaatsje Lochem heeft de charme van een dorp, maar is van oudsher in bezit van “stadsrechten” en heeft verder een eigen schouwburg, een ruime keuze aan winkels, verschillende restaurants, lunchrooms, cafés en veel voorzieningen voor de toerist. Resort De Achterhoek is ca. 40 ha groot en ruim van opzet. De natuurlijke begroeiing is met veel zorg en aandacht in stand gehouden. Kortom: EuroParcs Resort De Achterhoek biedt u volop rust en kwaliteit!

Bezoek de informatiedagen op Resort De Achterhoek

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort De Achterhoek? Bezoek dan één van de open dagen of informatieavonden.

Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die het resort u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Resort De Achterhoek.  

Investeren
Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op het resort in Lochem voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.
Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Aanbod
Het aanbod recreatiewoningen op Resort De Achterhoek kunt u alvast online bekijken. Heeft u vragen, wilt u graag meer weten over het resort of een van de recreatiewoningen? Neem gerust contact met ons op of kom langs tijdens de open dagen. Liever op een ander moment langskomen? Maak een afspraak wanneer het u uitkomt.

Open dagen
Zonder afspraak bent u tijdens de open dagen vanaf 10.00u van harte welkom op het resort. Wenst u op een van deze dagen een afspraak in te plannen met de aankoopadviseur? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Bezoek de informatiedagen op Resort De Achterhoek

Neem contact op met Resort De Achterhoek

Vragen? Contact Resort De Achterhoek door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Ploegdijk 2
7241 SC Lochem

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen van EuroParcs Resort De Achterhoek met meer informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen. Het stappenplan geeft namelijk uitleg over alle stappen die u gaat nemen als u een recreatiewoning bij EuroParcs gaat kopen. 

Park locatie