Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort De Achterhoek
EuroParcs Resort De Achterhoek informatiedagen

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort De Achterhoek? Bezoek dan één van de open dagen of informatieavonden.

Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die het resort u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Resort De Achterhoek.  

Investeren
Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op het resort in Lochem voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.
Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Voorraadkrant

Voorraadkrant 2018 EuroParcs Resort De Achterhoek

Heeft u de speciale editie van de Voorraadkrant Resort De Achterhoek al gezien? De krant is zeker het bekijken waard, omdat u in deze voorraadkrant een select aanbod aan scherp geprijsde (vanaf €29.500,-) recreatiewoningen vindt. Welke alleen te koop staan op Resort De Achterhoek.

Aanbod
Het aanbod recreatiewoningen op Resort De Achterhoek kunt u alvast online bekijken. Heeft u vragen, wilt u graag meer weten over het resort of een van de recreatiewoningen? Neem gerust contact met ons op of kom langs tijdens de open dagen. Liever op een ander moment langskomen? Maak een afspraak wanneer het u uitkomt.

Open dagen
Zonder afspraak bent u tijdens de open dagen vanaf 10.00u van harte welkom op het resort. Wenst u op een van deze dagen een afspraak in te plannen met de aankoopadviseur? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Maak een afspraak

Aanhef
Achternaam
Voorletter(s)
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mailadres
Kies een resort
Ik wil graag
Datum
Tijd
Opmerkingen
* Verplichte velden