Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Informatiedagen
Resort De Biesbosch

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort De Biesbosch? Bezoek dan één van de open dagen of informatieavonden.

Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die het resort u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Resort De Biesbosch.  

Investeren
Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op het resort in Dordrecht voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf. Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Vakantiehuis kopen in Zuid-Holland?
Het aanbod recreatiewoningen op Resort De Biesbosch kunt u online bekijken. Heeft u vragen, wilt u graag meer weten over het resort of een van de recreatiewoningen? Neem gerust contact met ons op of kom langs tijdens de open dagen. Liever op een ander moment langskomen wanneer het u uitkomt? Maak een afspraak wanneer het u uitkomt.

Open dagen
Zonder afspraak bent u op een open dag vanaf 10.00u van harte welkom op het resort. Schikt het u beter op een ander moment? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak met de aankoopadviseur.

Maak een afspraak

Aanhef
Achternaam
Voorletter(s)
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mailadres
Kies een resort
Ik wil graag
Datum
Tijd
Opmerkingen
* Verplichte velden