Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort De Kempen
Resort De Kempen
Resort De Kempen

De Kempen heeft het allemaal!

Het Vlaamse vlakke land, om een term van een bekende Belgische chansonzanger aan te halen, is meer dan alleen een prachtig decor van uitgestrekte velden en pittoreske dorpen en steden. ‘Properheid’ vind je er ook in bossen, vennen en heiden.

Resort De Kempen heeft het allemaal, van de weilanden tot de heiden, van de vennen tot de bossen én de nabijheid van sfeervolle stedelijke voorzieningen. Tel hierbij op het rijke voorzieningen- en faciliteitenniveau en je hebt een parel van een resort in een parel van een landschap.

Daarmee is ook gelijk de kracht van dit fraaie Belgische natuurgebied benoemd: De Kempen presenteert zich gedurende de seizoenen in vertrouwde patronen. Met een explosie van nieuw dierenleven in het voorjaar… Met de frisse geuren van loof- en dennenbomen en een overdonderende rijkdom van dieren- en plantenleven in de zomer… Met zijn kleurenpalet aan de bomen en zijn mystieke nevels in de herfst, waarin je veel paddenstoelen maar ook een hert zou kunnen ontwaren… Met zijn naakte puurheid in de winter dat zich manifesteert in prachtige doorkijkjes van vele tientallen meters…