Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort De Kempen

Faciliteiten op Resort De Kempen

U hoeft niet ver weg om te genieten van De Kempen. Het gelijknamige resort kent namelijk een groots verblijfscomfort dat zich onder meer uit in faciliteiten op het resort, zoals de veelzijdige horeca dat allemaal gecentreerd is in één gebouw.

De horeca omvat een à la carte restaurant, grand café, bruin café en luxueuze snackbar, zodat u van ’s ochtends tot ’s avonds op dit centrale ontmoetingspunt kunt eten en drinken. Elk van de ruimtes is van elkaar gescheiden, zodat u met uw familie geniet van een geborgen sfeer en vooral topkwaliteit. Vooral het restaurant is niet alleen qua gerechten die geserveerd worden maar ook qua aankleding een plaatje.

Het hoofdgebouw herbergt niet alleen veel genot voor de innerlijke mens maar ook veel voorzieningen die een weldaad zijn voor de ‘uiterlijke’ mens. Wie het pand betreedt en links afslaat komt uit in het subtropisch zwemparadijs. U, uw partner en uw kinderen zijn verzekerd van een lach op het gelaat dankzij de grote glijbaan, stroomversnellingen, sauna, whirlpool en Turks stoombad.

De supermarkt en het indoor speelparadijs kleuren samen met de horeca de overdekte faciliteiten op Resort De Kempen verder in. Het indoor speelparadijs is gesitueerd in een aparte ruimte met daarom heen tafels en stoelen waar de ouders in alle rust wat kunnen lezen of praten, terwijl zij hun kinderen in de gaten houden. Verder zit in het hoofdgebouw ook een aparte ruimte met podium waarop regelmatig animatie voor de kinderen te zien en te beleven is.

Direct buiten het hoofdgebouw, veelal op of aan het strand, kent het resort diverse buitenspeelvoorzieningen zoals een jeu de boulesbaan, biljarttafel, trampoline, tafeltennistafel, diverse speeltuinen, midgetgolf en twee visvijvers. In het water kan jong en ouder zich vermaken op het houten eiland of de glijbaan in het meer. Verder is er half verscholen in de bossen nog een tokkelbaan gelegen.

EuroParcs gaat het faciliteiten- en voorzieningenniveau bovendien nog verder opschalen. Wij beloven u een resort dat net zo veelzijdig is als de omgeving.