Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort De Kempen
EuroParcs Resort De kempen open dag

Informatiedagen op Resort De Kempen

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort De Kempen? Bezoek dan één van de informatiedagen of avonden.

Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die Resort De Kempen u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Resort De Kempen. 

Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op Resort De Kempen voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.
Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Het aanbod recreatiewoningen op Resort De Kempen kunt u alvast online bekijken. Heeft u vragen? Wenst u meer informatie over het resort of een van de recreatiewoningen? Neem gerust contact met ons op of kom langs tijdens de open dagen. Met de open dagen kalender krijgt u een overzicht met alle open dagen van alle resorts. Liever op een ander moment op bezoek komen? Dat kan! Maak een afspraak wanneer het u uitkomt.

Open dagen
Tijdens de open dagen bent u zonder afspraak vanaf 10.00u van harte welkom op het resort. Bent u van plan om te komen en wenst u op een van deze dagen toch een afspraak in te plannen met de aankoopadviseur? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Maak een afspraak

Aanhef
Achternaam
Voorletter(s)
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mailadres
Kies een resort
Ik wil graag
Datum
Tijd
Opmerkingen
* Verplichte velden