Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Ligging Resort De Rijp
Resort De Rijp
Ligging Resort De Rijp

Een meesterlijke ligging

Een schilderij van de Hollandse Meesters. Dat gevoel roept de ligging van EuroParcs Resort De Rijp in West-Graftdijk op wanneer u vanaf het resort over het Noordhollandsch kanaal of het natuurgebied De Eilandspolder uitkijkt.

Een gevoel dat versterkt wordt als u de pont naar het eiland De Woude neemt, door werelderfgoed de Beemster rijdt of het fraaie dorpshart van De Rijp bezichtigt: het ligt allemaal op maximaal drie kilometer afstand. Resort De Rijp biedt kortom afwisseling en veelzijdigheid, zowel in landschap als in architectuur!

Resort De Rijp is een kleine weergave van de veelzijdigheid die Noord-Holland biedt. Het grote Amsterdam of de authentieke Zaanse Schans? De fraaie West-Friese cultuur en historie in Hoorn en Enkhuizen? Golfen op een hypermoderne 18-holes baan in Purmerend of op een wat meer sfeervolle omgeving van de 9-holes baan in Zuidoostbeemster? Noord-Holland heeft het allemaal en ook deze vormen van beleving en ontspanning liggen op maximaal een half uur afstand. Daarnaast ligt ook de Noord-Hollandse kust, karakteristiek door niet alleen de duinen maar ook een groot bosgebied, op nog geen dertig minuten rijden.

Plattegrond van Resort De Rijp