Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort Markermeer

Zo moet het zijn geweest in de Gouden Eeuw. Het bijna spreekwoordelijke broodje kaas in de ene hand, liggend in de zon bij de toenmalige Zuiderzee. De andere hand is horizontaal net boven de ogen geplaatst om over het glinsterende water de horizon, zonder last te hebben van het zonlicht, zo goed mogelijk te kunnen bekijken.

In de afgelopen 450 jaar is er veel veranderd, maar dat glinsterende water is er nog altijd. En het is geen waterwolf meer maar een waterwalhalla voor zeilers, bootrecreanten en zwemmers. EuroParcs presenteert u de schoonheid van een tweede trots aan het Markermeer. Na Resort Poort van Amsterdam in Uitdam poetsen we aan het historische water een tweede parel op: Resort Markermeer in Bovenkarspel.

De ligging van Resort Markermeer is schitterend en daar blijft het niet bij, want het aanbod recreatiewoningen is eveneens bijzonder. De faciliteiten op en rondom het resort maken het helemaal af. Benieuwd? Bekijk de video of foto's om een indruk te krijgen van EuroParcs Resort De Markermeer! Nieuwsgierig geworden naar het echte werk?