Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Resort Markermeer

EuroParcs Markermeer

Schitterende ligging van EuroParcs Markermeer

EuroParcs Markermeer is gelegen op een stukje onvervalste (Noord-)Hollandse historie. Op de locatie in Bovenkarspel voeren in vroeger dagen elke dag fluitschepen voorbij op weg naar Hoorn, Amsterdam, Enkhuizen of het verzamelpunt van de VOC bij Texel.

De tijden zijn veranderd, maar nog altijd heb je vanaf het huidige park zo'n mooi uitzicht, dat het een West-Friese meester uit de zeventiende eeuw zou kunnen inspireren tot een prachtig stilleven. Met de nadruk op West-Fries, want EuroParcs Markermeer is gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen in hartje West-Friesland.

Anno 2018 kun je stellen dat het West-Friese dialect en de West-Friese tradities zijn opgegaan in een Noord-Hollandse identiteit, al kun je de folklore in de zomermaanden nog wel wekelijks bezichtigen op de Markt in Schagen. Wie de West-Friese cultuur nu zou moeten definiëren kan in ieder geval wijzen op de typische ‘recht-door-zee-mentaliteit’van deze streek.

Plattegrond EuroParcs Markermeer

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Vakantiewoning op Resort Markermeer
Vakantiewoning aan het water op Resort Markermeer
Vakantiewoning aan het water op Resort Markermeer
Vakantiewoning aan het water op Resort Markermeer
Vakantiewoning aan het water op Resort Markermeer
Vakantiewoning op Resort Markermeer
Watersport op Resort Markermeer
Vakantiewoning aan het water op Resort Markermeer
Chalets op Resort Markemeer
Bekijk alle foto's

De faciliteiten van EuroParcs Markermeer

Nu al is EuroParcs Markermeer een idyllische plek om te verblijven. Het ligt beschut in een kleine kom van het Markermeer, afgezonderd van de andere bebouwing in Bovenkarspel.

U kunt in het gras op nog geen meter van de kabbelende golfjes zonnen en vervolgens zo het water ingaan. Het Markermeer kent niet zoals de Noordzee muien waardoor volwassenen en vooral kinderen er veilig in kunnen zwemmen. Er zijn nu al buitenspeelplaatsen voor jong en ouder alsmede een horeca waar je een kleine maaltijd en/of ijs kunt nuttigen.

Resort Markermeer

Aanbod recreatiewoningen op EuroParcs Markermeer

Bekijk het aanbod recreatiewoningen van EuroParcs Markermeer.

U bent van harte welkom op het vakantiepark in Bovenkarspel tijdens een van de informatie dagen of maak een afspraak wanneer het u gelegen komt.

Enkhuizer
EuroParcs Markermeer
Unieke ligging aan het Markermeer! Prijs op aanvraag
4 personen
3 Kamers
Bekijk woning
Enkhuizer
EuroParcs Markermeer
Unieke ligging aan het Markermeer! Prijs op aanvraag
4 personen
3 Kamers
Bekijk woning
EuroParcs Markermeer
Prijs op aanvraag
4 personen
2 Kamers
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Video

Zo moet het zijn geweest in de Gouden Eeuw. Het bijna spreekwoordelijke broodje kaas in de ene hand, liggend in de zon bij de toenmalige Zuiderzee. De andere hand is horizontaal net boven de ogen geplaatst om over het glinsterende water de horizon, zonder last te hebben van het zonlicht, zo goed mogelijk te kunnen bekijken.

In de afgelopen 450 jaar is er veel veranderd, maar dat glinsterende water is er nog altijd. En het is geen waterwolf meer maar een waterwalhalla voor zeilers, bootrecreanten en zwemmers. EuroParcs presenteert u de schoonheid van een tweede trots aan het Markermeer. Na EuroParcs Poort van Amsterdam in Uitdam poetsen we aan het historische water een tweede parel op: EuroParcs Markermeer in Bovenkarspel.

De ligging van EuroParcs Markermeer is schitterend. Het aanbod recreatiewoningen is eveneens bijzonder. De faciliteiten van het vakantiepark maken het feest compleet. Bekijk de video en foto's van het park en/of bezoek een van de informatiedagen op EuroParcs Markermeer! 

 

 

Informatiedagen op EuroParcs Markermeer

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op EuroParcs Markermeer? Bezoek dan één van de open dagen of informatieavonden.

Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die het vakantiepark u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op EuroParcs De Markermeer.  

Investeren
Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op het vakantiepark in Bovenkarspel voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.
Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Aanbod
Het aanbod recreatiewoningen op EuroParcs Markermeer kunt u alvast online bekijken. Maar wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over het vakantiepark of een van de beschikbare recreatiewoningen. Neem gerust contact op of kom langs! Maak een afspraak wanneer het u uitkomt.

Open dagen
Op een open dag bent u zonder afspraak vanaf 10.00u van harte welkom op het park. Liever een afspraak in plannen met de aankoopadviseur? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Bezoek de informatiedagen op Resort Markermeer

Neem contact op met EuroParcs Markermeer

Vragen? Contact EuroParcs Markermeer door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres 
Zuiderdijk 1B
1611MC Bovenkarspel

Navigatie: Zuiderdijk 3 invoeren.

Contactinformatie 
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis de brochure aanvragen van EuroParcs Markermeer met meer informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen