Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Resort Poort van Amsterdam

EuroParcs Poort van Amsterdam

Beleef puur Hollandse vergezichten

De ligging van EuroParcs Resort Poort van Amsterdam. Het waren dit soort uitzichten die de oude meesters in de Gouden Eeuw inspireerden tot hun wereldberoemde landschappen.

Het kabbelende water van de Zuiderzee aan de voeten met een oneindige blik over het wateroppervlak, slechts even onderbroken door de contouren van het eiland Marken. Op Resort Poort van Amsterdam is het alsof de tijd heeft stilgestaan… het is bijna alsof de voetstappen van onze voorouders nog zichtbaar zijn. Een gevoel van thuiskomen… niet alleen vanaf het gras nabij de recreatiewoningen, maar ook op de steiger van de jachthaven of op het terras van het café-restaurant.

Tegelijkertijd roepen die puur Hollandse vergezichten over het water, thans Markermeer geheten, een ultiem gevoel van vrijheid op. Een vakantiegevoel ook met een avontuurlijke tinteling erbij. En avontuur, daarvoor leent Noord-Holland zich bij uitstek. Geen provincie biedt zoveel diversiteit in cultuur en historie als Noord-Holland. Op Marken en in Volendam, beide op nog geen tien minuten rijden, vind je zelfs nog mensen in klederdracht en worden regelmatig markten met oud-Hollandse ambachten gehouden. Amsterdam, dat geen toelichting behoeft, ligt op nog geen kwartier rijden. Ook de Zuiderzeesteden Monnickendam, Edam-Volendam en Hoorn liggen op korte afstand met elk hun eigen bijzondere architectuur en dynamiek. Daarnaast ben je ook binnen driekwartier in Enkhuizen en Medemblik. Al deze plaatsen bruisen jaarrond van de culturele activiteiten. Of het nu om concerten gaat of maritieme activiteiten als een show van oud-Hollandse zeilschepen: je beleeft het in Noord-Holland en Uitdam is daarvoor de perfecte uitvalsbasis.

Plattegrond van Resort Poort van Amsterdam

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Foto's Resort Poort van Amsterdam
Foto's Resort Poort van Amsterdam
Foto's Resort Poort van Amsterdam
Foto's Resort Poort van Amsterdam
Foto's Resort Poort van Amsterdam
Foto's Resort Poort van Amsterdam
Bekijk alle foto's

Faciliteiten van Resort Poort van Amsterdam

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam beschikt over een prachtige jachthaven met 250 ligplaatsen. Direct aan de haven ligt een sfeervol café-restaurant.

Bovendien hoef je ook niet ver weg wanneer je zelf eten wilt klaarmaken, want het resort heeft een eigen supermarkt. Verder is er een binnenzwembad, een grote sauna, andere wellnessfaciliteiten en een groot indoor speelparadijs voor de kinderen.

Aanbod recreatiewoningen Resort Poort van Amsterdam

Ontdek het aanbod recreatiewoningen van Resort Poort van Amsterdam.

Recreactiewoning de Munt staat symbool voor de rijkdom van de stad én nu ook van uw toekomstige bezit. Deze ruime vrijstaande woning voor zes personen heeft een romantische uitstraling van buiten én binnen. Wilt u binnenkijken? Dat kan! Maak een afspraak met de aankoopadviseur en bezoek het Resort Poort van Amsterdam.

EuroParcs Poort van Amsterdam
6 personen
€ 314.900
Bekijken
Munt
EuroParcs Poort van Amsterdam
6 personen
€ 314.900
Bekijken
EuroParcs Poort van Amsterdam
Unieke ligging aan het Markermeer.
6 personen
€ 495.900
Bekijken
EuroParcs Poort van Amsterdam
8 personen
€ 529.900
Bekijken
EuroParcs Poort van Amsterdam
Vrij uitzicht
8 personen
€ 495.900
Bekijken
Bekijk het volledige aanbod

Video

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam kenmerkt zich door de unieke ligging. Dit is Noord-Holland op zijn puurst, met het kabbelende water van het Markermeer op luttele meters afstand.

Watervogels die voorbij paraderen, terwijl u van een hapje en een drankje geniet in het sfeervolle café-restaurant. U kunt het eiland Marken zien liggen, wat op nog geen vijf minuten varen ligt, maar ook Amsterdam kunt u zien liggen. Resort Poort van Amsterdam is een bijna verborgen schat aan oer-Hollandse puurheid, maar de stedelijke voorzieningen liggen slechts op een kwartier rijafstand!

Informatiedagen op Resort Poort van Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort Poort van Amsterdam? Bezoek dan één van de informatiedagen, avonden of open dagen.

U kunt dan kennis maken met alle mogelijkheden die het resort u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Resort Poort van Amsterdam.

Tweede verblijf
Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op Resort Poort van Amsterdam voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.
Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

U kunt het aanbod recreatiewoningen op Resort Poort van Amsterdam alvast online bekijken. Wenst u meer informatie over het resort, een van de recreatiewoningen of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op of bezoek ons.

Open dagen
Tijdens een open dag bent u zonder afspraak vanaf 10.00 uur van harte welkom op het resort. Bent u van plan om te komen en wenst u op een van deze dagen toch een afspaak met de aankoopadviseur? Vul dan het onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Neem contact op met Resort Poort van Amsterdam

Vragen? Contact Resort Poort van Amsterdam door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Zeedijk 2
1154 PP Uitdam

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis de brochure aanvragen van EuroParcs Poort van Amsterdam met informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.

Park locatie