Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

EuroParcs Reestervallei

Het Reestervallei landschap

De ligging van EuroParcs Reestervallei is uniek. Het park ligt namelijk op de grens tussen de provincies Drenthe en Overijssel. Het verklaart tevens de bijzondere combinatie van naaldbossen en veenlandschap. Tel hierbij op de vele pittoreske dorpen in de omgeving waar je vaak heerlijk kunt eten en u hebt op zeker die rustgevende vakantie waar u naar zocht!

Plattegrond EuroParcs Reestervallei

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Foto's EuroParcs Reestervallei
Bekijk alle foto's

Faciliteiten op EuroParcs Reestervallei

Mede dankzij de faciliteiten is EuroParcs Reestervallei echt een familiepark.

Er is een visvijver, een buitenzwembad, een midgetgolfbaan, een tennisbaan en een jeu de boulesbaan. Ook is het mogelijk fietsen te huren. Verder is er een grand café annex restaurant.

Faciliteiten Resort Reestervallei

Aanbod recreatiewoningen van EuroParcs Reestervallei

Bekijk het complete aanbod recreatiewoningen van EuroParcs Reestervallei nadat u ...

... deze fantastisch gelegen Pavillon L heeft gezien! Dit type is voorzien van veel en hoge raampartijen, biedt verder luxe en een eigentijdse uitstraling. De woning is zeer modern uitgevoerd en heeft een luxe open keuken en drie slaapkamers.

Zou u graag even binnen willen kijken? Dat kan! U bent van harte welkom op het vakantiepark tijdens een van de informatie dagen of maak gerust een afspraak met de aankoopadviseur wanneer het u gelegen komt.

Pavillon Mystique
EuroParcs Reestervallei
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 89.500
Bekijk woning
Pavillon L
EuroParcs Reestervallei
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 159.500
Bekijk woning
Pavillon Etoille
EuroParcs Reestervallei
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 99.500
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs Reestervallei
Ligging aan het water.
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 99.500
Bekijk woning
Verkocht
EuroParcs Reestervallei
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 99.500
Bekijk woning
EuroParcs Reestervallei
Prijs op aanvraag
4 personen
3 Kamers
Bekijk woning
Lodge
EuroParcs Reestervallei
4 personen
2 Kamers
Vanaf € 89.500
Bekijk woning
EuroParcs Reestervallei
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 99.500
Bekijk woning
Bekijk het volledige aanbod

Video

EuroParcs Reestervallei ligt in het Reestdal in de Kop van Overijssel en wordt ingekleurd door het bos dat het vakantiepark omzoomd.

Bovendien ligt het vakantiepark op slechts drie kilometer afstand speelvijver De Zwarte Dennen met een fraai zandstrand, ligweiden en een kinderspeelplaats. Omdat de speelvijver langzaam afloopt is deze ideaal voor kinderen. Het vakantiepark, dat zijn naam ontleent aan de oeroude veenrivier De Reest, is verder een ideale uitvalsbasis voor wie Drenthe in het noorden of de Veluwe in het zuiden wil verkennen.

Niet alleen de ligging van het vakantiepark is indrukwekkend. Ook het aanbod recreatiewoningen is bijzonder en de faciliteiten op en rondom het park maken het plaatje compleet. Benieuwd? Bekijk de video of foto's en krijg alvast een indruk van het prachtige EuroParcs Reestervallei! Is uw interesse gewekt? Kom op bezoek en ontmoet ons!

 

Bezoek de informatiedagen op EuroParcs Reestervallei

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op EuroParcs Reestervallei? Bezoek dan één van de open dagen of informatieavonden.

Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die het vakantiepark u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op EuroParcs Reestervallei.  

Investeren
Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op het vakantiepark in IJhorst voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.
Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Aanbod
Het aanbod recreatiewoningen op EuroParcs Reestervallei kunt u alvast online bekijken. Heeft u vragen, wilt u graag meer weten over het park of een van de recreatiewoningen? Neem gerust contact met ons op of kom langs tijdens de open dagen. Liever op een ander moment langskomen? Maak een afspraak wanneer het u uitkomt.

Open dagen
Tijdens een open dag bent u zonder afspraak vanaf 10.00u van harte welkom op het vakantiepark. Wenst u een afspraak in te plannen met de aankoopadviseur? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Neem contact op met EuroParcs Reestervallei

Vragen? Contact EuroParcs Reestervallei door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres 
Veldhuisweg 4 
7955 PP IJhorst 

Contactinformatie 
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis de brochure aanvragen van EuroParcs Reestervallei met informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.

Neem contact op Resort Reestervallei