Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort Zuiderzee

Informatiedagen op Resort Zuiderzee

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort Zuiderzee nabij Elburg? Bezoek dan één van de informatiedagen of avonden.

EuroParcs Resort Zuiderzee is goud gelegen aan het Veluwemeer nabij Elburg. Het resort beschikt over een privéstrand. Daarnaast onderscheid dit resort zich door een zeer grote plaza die ruimte biedt aan onder andere een indoor zwemparadijs, indoor speelparadijs diverse horecagelegenheden, bowlingbanen en nog veel meer.

Koopopties
Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die Resort Zuiderzee u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Resort Zuiderzee. 

Eigen gebruik
Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op Resort Zuiderzee voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.
Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Open dagen
Tijdens de open dagen bent u zonder afspraak vanaf 10.00u van harte welkom op het resort. Wenst u een gesprek met een aankoopadviseur? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Maak een afspraak

Aanhef
Achternaam
Voorletter(s)
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mailadres
Kies een resort
Ik wil graag
Datum
Tijd
Opmerkingen
* Verplichte velden