Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Deze vakantiewoning belooft ons een mooi rendement

16 april 2020

Ervaring Europarcs van Familie van der Meer

ROERMOND- Als voormalig eigenaar van een camping wist Joop van der Meer al veel van de recreatiesector. ,,Maar ik had mij nooit echt verdiept in het investeren in een recreatiewoning”, erkent de 65-jarige inwoner van Roermond eerlijk. ,,Ik was actief op de beurs en investeerde ook in ander onroerend goed, maar niet in hoogwaardige vakantiewoningen. Totdat een vriend mij vertelde dat hij een tweede woning op Landgoed Hommelheide in Susteren had gekocht. Hij vertelde mij over de rendementen en ik was gelijk geïnteresseerd.” Sinds kort zijn Joop en partner Gerry de trotse eigenaar van een Hackfort de Luxe op het Limburgse vakantiepark.

Dichtbij huis dus en dat was ook een voorname reden om voor Hommelheide te kiezen. ,,We hebben ook op andere parken van EuroParcs gekeken, onder meer Villapark De Rijp, maar dat was ons toch te ver weg. Bovendien hebben we in Susteren een prachtig kavel aan het water kunnen bemachtigen waar onze woning gebouwd gaat worden.”
Het traject van de eerste interesse tot aankoop heeft bij elkaar ruim een jaar geduurd. ,,Een advertentie in De Telegraaf heeft ons uiteindelijk overstag doen gaan om eens een gesprek aan te gaan met een accountmanager op Landgoed Hommelheide. Voor ons was en is de investering in een tweede woning puur een rendementskwestie: Wij gaan er niet zelf verblijven. EuroParcs belooft ons een goed rendement. De eerste gedachte is dan: Klopt het wat zij zeggen? Maar door hun resultaten uit het verleden, hoe zij zich presenteren en ook service verlenen hebben wij er vertrouwen in dat dit avontuur ons opbrengt wat wij ervan verwachten.”

We hebben ook op andere parken van EuroParcs gekeken, onder meer Villapark De Rijp, maar dat was ons toch te ver weg. Bovendien hebben we in Susteren een prachtig kavel aan het water kunnen bemachtigen waar onze woning gebouwd gaat worden.

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder