Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

16 april 2020

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst. De twee oud-docenten zijn zo blij met EuroParcs in het algemeen en hun vakantiewoning op Resort Limburg in het bijzonder dat ze met het bedrijf meedenken om zaken nog beter te laten verlopen.

,,Wij zijn van een kritische generatie en kaarten zaken aan als wij vinden dat die beter kunnen”, vertelt Dorothé namens het echtpaar dat in Frankrijk woonachtig is. ,,Tegenwoordig is de schoonmaak van de huizen echt top en ook het tuinbeheer is verder verbeterd. En het was al een prachtig resort met die hoge bomen, het vele groen en de vele faciliteiten en voorzieningen zoals de zwemvijver en het binnenzwembad.” Om daar op zachte toon aan toe te voegen: ,,Maar ik hoop wel dat er straks een nog groter zwembad komt.”

Hun tevredenheid blijkt vooral uit hun datum van aankoop: mei 2008. Vooral als investering om hun pensioen veilig te stellen maar af en toe mag het stel dat jarenlang in Helmond woonde ook zelf in de vakantiewoning verblijven. Na tien jaar zijn ze nog altijd blij met hun investering. ,,We hebben gekozen voor een reëel rendement, dus marktwerking, maar wel met een zachte bodem. We hebben dus zeg maar een vangnet. Dat hebben we echter nooit hoeven aan te spreken, want de verhuurinkomsten zijn vanaf dag één prima. Sterker nog, we hebben met die meerinkomsten allerlei verbeteringen gefinancierd, zoals airconditioning, een gashaard, een keuken die nog luxueuzer is dan hij al was en een huisbioscoop in de vorm van een beamer op groot scherm.”

Ook de samenwerking met EuroParcs verloopt goed. ,,Vooral die korte communicatielijnen zijn erg prettig. Ik heb een direct contact met parkmanager Remco Pluim en directeur Wim Vos jr. Zeer capabele mannen moet ik zeggen. Remco draagt echt zorg voor het kwaliteitsbeheer op het resort en dankzij Wim is er een prachtige nieuwe wijk met vakantiewoningen gekomen waarvan het design ons erg aanspreekt.”

Hun eigen recreatiewoning mag er echter ook zijn. Dat is er één in authentieke Limburgse stijl, een vakwerkwoning. Deze dubbellaagse woning biedt ruimte voor maar liefst dertien personen. Er zijn maar liefst zes slaapkamers, drie badkamers een fraai prieel en een jacuzzi.  Dorothé met een lach: U begrijpt dat, wanneer wij uit Frankrijk tijdelijk terugkeren in Nederland en wij even in de vakantiewoning mogen verblijven, het in meer dan in één opzicht als thuiskomen voelt!”

,,Tegenwoordig is de schoonmaak van de huizen echt top en ook het tuinbeheer is verder verbeterd. Het was al een prachtig resort met die hoge bomen, vele groen en de vele faciliteiten zoals de zwemvijver en het binnenzwembad.”

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder