Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

'Hommelheide is ideaal voor de familie'

16 april 2020

Ervaring Europarcs van Anthon van de Velden en Wilma van der Velde-Batenburg

Frankrijk lonkte, net als Griekenland maar de haute cuisine van de Fransen en de fraaie Griekse kustlijn bleken uiteindelijk niet genoeg om Anthon van de Velde en Wilma van der Velde-Batenburg over te halen er een vakantiewoning te kopen. ,,We hebben twee zoons en twee dochters en drie kleinkinderen waarvan de oudste twee is. Die hebben ook een opa en oma nodig en dat is wat lastig als je honderden kilometers ver weg zit”, vertelt het Apeldoornse echtpaar. ,,Bovendien mis je in het buitenland het sociale aspect, want echte vriendschappen bouw je er niet op.” En dus wordt het waarschijnlijk een investering in eigen land. Landgoed Hommelheide om precies te zijn. Anthon en Wilma willen er een vakwe woning kopen.

 ,,De Limburgse omgeving leent zich uitstekend voor wandelen, golfen, fietsen of Nordic Walking”, verklaart Wilma die regressietherapeute (zie kader) is. ,,Dat zijn allemaal dingen die we graag doen.” ,,En de kinderen kunnen met de kleinkinderen naar het luxe wellnesscenter, de kinderboerderij, de speeltuin en ga zo maar door”, voegt Anthon, die bouwkundig schade-expert is, hier aan toe. ,,Landgoed Hommelheide is ideaal voor de familie. Er zijn zoveel voorzieningen, je hoeft het park niet eens af om een leuke dag te hebben. Dat zorgt voor een ontspannen sfeer die ook heeft bijgedragen in onze interesse in dit park.” Anthon en Wilma opteren voor een vakwerkwoning van twaalf tot veertien personen zodat de mogelijkheid bestaat om er met de hele familie een weekend bij elkaar door te brengen. ,,Dat doen we nu ook al, maar op Landgoed Hommelheide met al haar voorzieningen wordt dit nog leuker”, aldus Anthon en Wilma.

,,De vakwerkwoning die we op het oog hebben, komt aan het zandstrand bij het water te staan. We willen een veranda zodat we ook buiten kunnen zitten als het regent. Zij willen bovendien nog extra voorzieningen aanbrengen qua veiligheid en sfeer om een optimaal verblijf voor jong en oud te creëren.” Tegelijkertijd willen Anthon en Wilma ook rendement op hun aankoop hebben en daarom zal de vakwerkwoning ook veelvuldig worden verhuurd. ,,EuroParcs heeft ons bepaalde zekerheden gegeven voor de toekomst. Eén daarvan is dat we over vijf jaar de vakwerkwoning mogen inruilen tegen een Zaanse vakantievilla op Villapark De Rijp. Dat project interesseert ons enorm maar we vinden het nu nog te vroeg erin te investeren omdat het park pas in ontwikkeling is. Dat EuroParcs de service verleent om met gesloten beurzen in de toekomst alsnog te investeren op dit Noord-Hollandse park, vinden we echt klasse.”

Landgoed Hommelheide is ideaal voor de familie. Er zijn zoveel voorzieningen, je hoeft het park niet eens af om een leuke dag te hebben. Dat zorgt voor een ontspannen sfeer die ook heeft bijgedragen in onze interesse in dit park.

Misschien ook interessant

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder
,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba.
Lees verder