Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

‘Aantrekkingskracht Marina Resort Poort van Amsterdam was te groot’

16 april 2020

Ervaring Europarcs van Peter van de Pol en Anja Stevens

Ja, ze zijn impulsief. Dat geven ze direct toe. ,,Maar dat wil niet zeggen dat we overhaaste beslissingen nemen. We voelen gewoon aan wat goed is en wat niet.” Peter van de Pol (53) en zijn partner Anja Stevens hadden helemaal geen ervaring met investeren in de recreatiebranche, toen hij een keer in het weekend langs de tv-programma’s zapte en plots beelden van HouseVision voorbij zag komen. ,,Ik was gelijk zeg maar geraakt. Wauw, wat een park”, omschrijft hij zijn eerste gevoel. Een week later was het stel uit Epse eigenaar van een recreatiewoning van het type Florijn op Marina Resort Poort van Amsterdam.
 
,,We zijn na die uitzending van HouseVision met de boot vanuit Marina Muiderzand in Almere naar Uitdam gevaren”, vertellen Peter en Anja. ,,De jachthaven vonden we pittoresk, het uitzicht vanaf het park naar Amsterdam en Marken weergaloos. Het terrein lag toen nog braak, maar je kon je toen al het potentieel van dit vakantiepark voorstellen. We zijn op die dag op het park aangesproken door George Schaapsmeerders. Hij heeft ons toen meer verteld over het prachtige project en ook veel laten zien middels artist impressions en maquettes. Daarna hebben we voor begin juli weer een afspraak gepland . Op die dag hebben we gelijk getekend.”
 
Impulsief
Dat is tekenend voor Peter en Anja. ,,Onze boot hebben we ook in een impulsieve bui gekocht toen we een keer in de haven van Stavoren waren. Niettemin was ook dat besluit weloverwogen: We vonden het leuker voor onze kinderen en kleinkinderen ze mee te nemen met een dagje uit op het water dan bijvoorbeeld te gaan kamperen. Wat betreft de recreatiewoning op Marina Resort Poort van Amsterdam: We hebben haar in eerste instantie puur als investering gekocht, omdat alternatieven op vermogensvermeerdering, zoals banksparen en beleggen op de beurs op dit moment niet interessant is. Maar in een later stadium hopen we er ook zelf af en toe van te gaan genieten, want, nogmaals, de omgeving is prachtig. Aan het water, dichtbij de natuur en tegelijkertijd dichtbij Amsterdam. Bovendien: Marina Resort Poort van Amsterdam wordt straks ook leuk om de kleinkinderen mee naar toe te nemen. Kortom, we voorzien een win-win-win situatie.”
 
Warme sfeer
Het goede gevoel bij Marina Resort Poort van Amsterdam kwam echter niet alleen door het vakantiepark zelf. ,,De eigenaren van het park, de familie Vos van EuroParcs, hebben oog voor hun klanten. Daar bedoelen we mee dat ze meer dan alleen deskundig zijn. We zijn van A tot Z in een vriendelijke, warme sfeer begeleid. De Relatiedag die onlangs werd gehouden is daar een prachtig voorbeeld van. We mochten het slaan van de eerste paal van de eerste recreatiewoning op Marina Resort Poort van Amsterdam bijwonen en zijn daarna samen met de andere investeerders en andere zakelijke relaties van EuroParcs per boot naar Volendam gebracht waar we werden verwend met een heerlijk diner. Het was gewoon een prachtige dag.”

De eigenaren van het park, de familie Vos van EuroParcs, hebben oog voor hun klanten. Daar bedoelen we mee dat ze meer dan alleen deskundig zijn

Misschien ook interessant

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba.
Lees verder
De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles.
Lees verder