Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs

‘Dankzij EuroParcs hebben we nu rendement en een stuk nostalgie’

Ervaring Europarcs van Ferdie en Hennie Ummels

BRUNSSUM-  EuroParcs Resort Brunssummerheide is voor Brunssummers een plek vol nostalgie. Een plek van mooie jeugdherinneringen. Zo ook voor Ferdie Ummels (62) en zijn vrouw Hennie. ,,Hier verzamelt Brunssum zich bij mooie dagen”, vertellen de twee Brunsssummers. ,,Vanwege natuurbad De Zeekoelen dat in vroeger dagen een openluchtzwembad was. Wij zijn erg blij dat we hier een recreatiewoning konden kopen. Nu is het bedoeld om er rendement mee te halen, maar in de toekomst willen we het privé gaan gebruiken.”

Het was de nieuwsgierigheid die de familie Ummels in eerste instantie naar Resort Brunssummerheide deed komen. ,,Er was in 2014 een open dag en wij waren nieuwsgierig hoe het resort zich ontwikkelde. Daarnaast hadden we goede verhalen gehoord over de huuropbrengsten die mogelijk waren in de recreatiesector. Wij zijn er daarom heen gewandeld, hebben er gekeken en waren eerlijk gezegd onder de indruk. Het is echt een prachtig resort geworden met kwalitatief hoogstaande recreatiewoningen. We zijn daarom ook in gesprek gegaan met een aankoopadviseur om de eerste informatie in te winnen. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt en al snel een overeenkomst afgesloten.”

[IMAGE]

Tot op heden hebben ze geen spijt van die beslissing gehad. ,,Helemaal niet zelfs. Het is in de eerste plaats een mooie woning. Een type Hackfort voor zes personen, met veel ruimte en lichtval en luxueus aangekleed van A tot Z. De living, keuken, badkamer en slaapkamer: Het comfort spat er vanaf. Daarnaast hebben we ook geen stress rondom het rendement: We hebben voor gegarandeerde huuropbrengsten gekozen en krijgen maandelijks derhalve een vast bedrag op de rekening gestort. En tenslotte is de samenwerking met EuroParcs ook goed. Er is sprake van korte communicatielijnen, wat natuurlijk nog meer bevorderd wordt doordat we zo dichtbij wonen. We kunnen naar het resort wandelen en weten wie we dan moeten aanspreken.”
Benieuwd naar alle ervaringen met Europarcs Brunssummerheide?

Dankzij EuroParcs hebben we nu rendement en een stuk nostalgie

« Terug naar het overzicht