Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

‘De stijl van de Pavillon Lumière zie je bijna nergens’

16 april 2020

Het was niet alleen het rendement dat hem aantrok maar ook de looks van de recreatiewoning. ,,Want een dubbellaagse recreatiewoning met een moderne uitstraling en zoveel lichtinval, dat zie je niet veel”, verklaart Jac Coremans. De 66-jarige inwoner van Riel was één van de eersten die na de presentatie van de Pavillon Lumière in de herfst van 2015 op de Second Home Beurs een dergelijke recreatiewoning kocht.  Opmerking daarbij: hij zag de woning in een krantenadvertentie en niet op de beurs zelf. Hij werd echter zo getriggerd door het algehele plaatje dat hij direct contact opnam. Coremans, die meer ervaring heeft in het investeren in onroerend goed, liet de recreatiewoning bouwen op Resort Brunssummerheide in Brunssum. Ruim een jaar later is hij nog altijd dik tevreden over zijn aankoop en over EuroParcs.

,,De recreatiewoning is niet alleen modern maar biedt ook heel veel comfort. In totaal zijn er vijf slaapkamers, beneden en op de bovenste verdieping een luxe badkamer met separaat toilet en op de benedenverdieping een ruime living met half open keuken”, somt de oud-directeur van diverse landbouwbedrijven op. ,,Maar ook buiten de woning om is er sprake van comfort. Aan de voorkant kunnen twee auto’s parkeren. Verder heb ik achter een buitenplaats aangelegd en een tuinhuisje laten neerzetten.”
Dat tuinhuisje dient als comfortabel en groot hondenhok. Daarnaast heeft hij ook een buitenhok voor de trouwe viervoeter laten maken. ,,Niet alleen voor mij, maar vooral voor de gasten natuurlijk. Ik vind het niet hygiënisch dat honden binnenshuis komen, vandaar.”

,,De recreatiewoning is niet alleen modern maar biedt ook heel veel comfort. ”Wat betreft EuroParcs stelt hij dat ‘alle afspraken worden nagekomen’. ,,Ik krijg netjes op tijd de huuropbrengsten uitgekeerd. Verder zijn de communicatielijnen kort en daar houd ik ook van.”
De recreatiewoning is puur gekocht als belegging maar Coremans mag twee keer per jaar zelf met de familie ervan gebruik maken . ,,Ik houd van Zuid-Limburg en zijn heuvels, het geeft je het gevoel in het buitenland te zijn. Ik maak dus graag van de mogelijkheid gebruik om er twee keer per jaar zelf te verblijven. Misschien ook een goede  tip voor andere mensen: Zuid-Limburg is mijns inziens één van de mooiste plekken van Nederland en dat is ook de reden dat ik voor Resort Brunssummerheide heb gekozen als de locatie waar de Pavillon Lumière moest verrijzen.”

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder