Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

‘EuroParcs blinkt uit in betrokkenheid’

16 april 2020

Als hij ergens vertrouwen in heeft, dan gaat hij all-in. Zo was Aad Keijzer in zijn werkzame leven en zo is hij nog steeds nu hij gepensioneerd is. De 78-jarige Keijzer, die zijn geld verdiende in de automobielbranche en als leidinggevende in de branche voor kantoorefficiency, heeft daarom een verregaande beslissing genomen: hij verruilt zijn appartement in Etten-Leur voor één in Nijverdal. De reden is eenvoudig: de vakantiewoning op EuroParcs Resort De Achterhoek, voorheen Landgoed Ruighenrode geheten, bevalt hem zo goed dat hij en zijn vrouw Marja er dichter bij willen wonen.

 ,,We hebben een cirkel van 25 kilometer rond het vakantiepark getrokken en zijn binnen die cirkel naar een nieuw appartement gaan zoeken”, vertelt Keijzer. ,,We wonen tegenwoordig in een appartement, omdat het beter is gelijkvloers te wonen als je ouder bent en omdat zo’n woning minder inbraakgevoelig is. Met dat laatste hebben we helaas vervelende ervaringen gehad. Maar wat je mist als je in een appartement woont is een tuin. Dat is de reden dat we een vakantiewoning hebben gekocht. We hadden er één in België nabij Maastricht, maar we zagen steeds meer tegen de lange reis daar naar toe op. We zijn ons toen gaan oriënteren op vakantieparken dichter bij Etten-Leur. Een advertentie in de krant wees ons op EuroParcs en specifiek op EuroParcs Resort De Biesbosch wat toen nog Recreatie – & Watersportcentrum De Biesbosch heette. Er was een open dag en daar zijn we direct op ingesprongen.”

Klik
Dat wil zeggen: het Brabantse echtpaar kocht op die open dag direct een vakantiewoning op het vakantiepark nabij Dordrecht. ,,We spraken met Wouter Vos en er was vanaf de eerste kennismaking gelijk en enorme klik”, aldus Aad Keijzer. ,,Ik heb lang genoeg in de zakelijke wereld rondgelopen om te herkennen wat goed is en wat niet. En als het goed is ben ik een persoon die direct schakelt. We vonden de woning, het park en de omgeving mooi, maar toch vond mijn vrouw het uiteindelijk niet helemaal wat ze ervan verwacht had. En wat er toen gebeurde vind ik service met een hoofdletter S. Onze relatie met EuroParcs is pas twee jaar oud, maar met de actie van Frits van der Vorst op De Biesbosch heeft het familiebedrijf ons hart gestolen. Hij zei dat we de woning konden inruilen tegen een vergelijkbare woning op een ander vakantiepark van EuroParcs naar keuze. Hij raadde ons aan die parken te gaan bezoeken. Dat hebben we ook gedaan en vanaf de eerste aanblik was het vakantiepark bij Lochem het voor ons helemaal. We hebben wel iets moeten bij betalen, maar dat was logisch, omdat we veel meer grond om de woning kregen dan op De Biesbosch.”

Eigen gebruik
De vakantiewoning, een Velthorst, is puur voor eigen gebruik. ,,Op onze leeftijd staat het genieten centraal, niet een vermogensvermeerdering. Maar als ik jonger was geweest had ik waarschijnlijk met EuroParcs meer zaken gedaan. Dit bedrijf zit gewoon tiptop in elkaar, niet alleen als het om de verkoop maar ook als het om de dienstverlening gaat. Je ziet hier elke ochtend de woningen spic en span schoongemaakt worden en als er iets anders is hoef je alleen maar te bellen en er wordt direct actie ondernomen.”

 ,,We spraken met Wouter Vos en er was vanaf de eerste kennismaking gelijk en enorme klik”

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder