Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

‘EuroParcs gaf en geeft ons vertrouwen’

16 april 2020

Een grote lichtinval. Veel ruimte. Een luxueuze aankleding. De Pavillon Mystique en de Velthorst de Luxe die Dajenne en George Overgaag in eigendom hebben op EuroParcs Resort De Biesbosch zijn aanraders om met het gezin eens een vakantie te vieren. Daarnaast kan het gezin uit Katwijk EuroParcs als zakelijke partner aanraden. ,,Natuurlijk gebeurt er wel eens wat maar grosso modo zijn wij heel tevreden over het bedrijf. Wij krijgen maand in maand uit netjes het rendement van onze investering op onze bankrekening gestort.”

De Overgaags, die in het dagelijks leven een supermarkt runnen, vinden vooral de korte communicatielijnen erg prettig. ,,Je hoeft niet te wachten totdat je wordt doorgeschakeld, maar je kunt gelijk contact leggen met de parkmanager of een directeur als dat nodig is.” Het gezin uit Katwijk is nu drie jaar klant bij EuroParcs. ,,We werden getriggerd door het tv-programma HouseVision. We zochten namelijk al een tijdje naar een manier om meer rendement te halen dan banksparen of beleggen op de beurs. Tegelijkertijd wilden wij zelf ook nog een beetje genieten van de recreatiewoning die we zouden kopen. Daarvoor is EuroParcs Resort De Biesbosch meer dan geschikt. De ligging aan het water is prachtig en het resort beschikt over veel faciliteiten en voorzieningen, zoals een grand café annex restaurant, een binnen- en buitenzwembad, een indoor speelparadijs, een grote speeltuin en een multifunctionele sportbaan.” 

Kortom, de beslissing was snel genomen: de Overgaags kochten een Velthorst de Luxe waar ze van mei tot september zelf gebruik van maken en die de rest van het jaar verhuurd wordt.
De Pavillon Mystique die ze na verloop van tijd ‘erbij’ kochten is wel puur als investering bedoeld. ,,Dat we die aankoop gedaan hebben zegt eigenlijk genoeg over het vertrouwen dat EuroParcs bij ons heeft opgebouwd”, vertellen Dajenne en George. ,,Wij zien dit bedrijf echt als een partner voor de lange termijn.”

,,Wij zien dit bedrijf echt als een partner voor de lange termijn.”

Misschien ook interessant

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba.
Lees verder
De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles.
Lees verder