Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

‘EuroParcs kwam uit alle partijen als beste naar voren’

16 april 2020

Ervaring Europarcs van Jaap en Marga molenaar

Ze heeft met haar man Jaap alle opties zorgvuldig afgewogen, want het ging hier niet om geld dat was verdiend uit kapitaal, maar om een erfenis. Financiën kortom met ook een emotionele waarde. ,,We hebben, nadat we hadden besloten een recreatiewoning als belegging aan te schaffen, veel specialisten in de recreatiebranche om brochures en offertes gevraagd”, verklaart Marga Molenaar.
 
,,EuroParcs kwam daar als beste uit naar voren.”
 Het gevolg is dat de 58-jarige inwoonster uit Den Oever samen met haar 59-jarige echtgenoot sinds dit voorjaar eigenaar is van een vierpersoons chalet op Landgoed Brunssheim in Brunssum. ,,Het is totnogtoe een uitstekende beslissing gebleken”, maakt het echtpaar duidelijk. ,,Een veel beter besluit ook dan om te gaan banksparen, want dat levert niets op.”

Het echtpaar uit Den Oever werd via het programma HouseVision op RTL4 op de mogelijkheden in het onroerend goed in de recreatiesector gewezen. ,,En vanzelfsprekend ook op EuroParcs, want dat neemt in het programma een prominente rol in”, vertelt de Noord-Hollandse die in het dagelijks leven docente Engels is in het voortgezet onderwijs. ,,Wij zijn, nadat we bij diverse partijen brochures hadden aangevraagd, in maart van dit jaar naar de Second Home beurs in Utrecht gegaan. Daar werd voor het eerst het persoonlijke contact met EuroParcs gelegd. Dat contact was vanaf het begin erg prettig en dat is zo gebleven. Als er wat is hoeven we maar te bellen.”

De keuze op Landgoed Brunssheim viel nadat Jaap en Marga zichzelf de vraag hadden gesteld hoe zijzelf als klant naar de diverse parken zou kijken. ,,Zuid-Limburg is daarbij speciaal, omdat Nederland nergens anders heuvels kent”, vertelt Jaap die zijn geld als zeevarende verdient. ,,Verder sprak de rust van het park ons aan.”

Ze hebben inmiddels zelf enkele dagen van hun nieuwe bezit mogen genieten, maar hun aankoop is primair als investering bedoeld. ,,En dat gaat goed”, besluit Molenaar, ,,want we krijgen elke maand netjes ons geld. EuroParcs is in alle facetten een professionele organisatie met een uitstekende dienstverlening. Wij kunnen vanuit onze ervaring het iedereen aanraden met dit bedrijf in zee te gaan.”

Het is totnogtoe een uitstekende beslissing gebleken

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder