Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

‘EuroParcs sprak mij al langere tijd aan’

16 april 2020

Een jaar voordat zijn woonhuis werd verkocht, had hij al contact gezocht met aankoopadviseur Ger Spork op EuroParcs Resort Limburg. ,,Ik had al een aantal keer het televisieprogramma HouseVision op RTL4 bekeken en het bedrijf sprak mij erg aan”, aldus Henk Lemmen (57) die destijds nog in Meijel en tegenwoordig bij zijn vriendin in het Belgische Tremelo woont. Inmiddels is hij sinds januari 2017 eigenaar van een Pavillon Z op Resort Limburg nabij Susteren.

,,Een mooie ruime vakantiewoning”, zegt hij er zelf over. ,,Goed onderhouden, luxueus ingericht en dichtbij de centrale voorzieningen op het resort gelegen.” Henk, die werkzaam is in de ICT, ging logischerwijs niet over een dag ijs voordat hij besloot de vakantiewoning te kopen. ,,Al voor dat eerste contactmoment met Ger denk je na van ‘wat kan ik het beste met mijn geld doen’ en ook daarna was ik er niet direct uit. Uiteindelijk ben ik tot een shortlist gekomen waarbij de aankoop van een vakantiewoning bovenaan stond.”

De reden waarom, daar is hij helder over. ,,Dat is eenvoudig: sparen op de bank levert op dit moment niets op en beleggen rendeert tegenwoordig ook pas op de lange termijn. Ik ben wel op andere vakantieparken dan Resort Limburg wezen kijken, zowel resorts van EuroParcs als van concullega’s in de markt, maar uiteindelijk is mijn keuze toch bij Resort Limburg gebleven. Ger heeft daarbij goed voorwerk verricht door bij het tweede gesprek een stuk of zes vakantiewoningen voor mij te selecteren. We hebben vervolgens een wandeling over het resort gemaakt waarbij de Pavillon Z volgens mij en mijn vriendin als beste naar voren kwam.”

De Belgische Nederlander heeft de vakantiewoning puur voor het rendement gekocht. ,,Ik heb daarbij gekozen voor gegarandeerd rendement voor een lange periode. Dat betekent directe inkomsten en zekerheid voor de lange termijn, ideaal dus. Ik krijg ook netjes elke maand het afgesproken bedrag op mijn rekening gestort.” Over EuroParcs is hij helder: ,,De verwachtingen die ik had zijn uitgekomen: Het is een betrokken en professioneel bedrijf.”

 

 

De Belgische Nederlander heeft de vakantiewoning puur voor het rendement gekocht.

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder