Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

‘Heerlijk genieten op een half uurtje van huis’

16 april 2020

Ervaring Europarcs van Hans en Wilma Bennis

Hans Bennis (61) had het er al jaren over: ,,Als ik later meer tijd krijg wil ik gaan genieten in een tweede woning.” Eenmaal met de VUT zette hij en zijn vrouw Wilma (57) daad bij het woord. Zij kochten een recreatiewoning op Recreatie- &Watersportcentrum De Biesbosch. In Dordrecht, op een half uurtje van hun woning in Spijkenisse. ,,Dat was een bewuste keuze want wij willen wanneer wij zin hebben snel bij onze vakantiewoning kunnen zijn”, vertelt Wilma.

Snel, dat is sowieso van toepassing op Hans en Wilma. Nadat zij jaren met elkaar en met vrienden over een tweede woning hadden gesproken, gingen zij in het voorjaar over tot actie: zij bezochten de Second Home Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. ,,De stand van EuroParcs viel daar op omdat hij zo groot was, maar vooral omdat er showmodellen op ware grootte stonden”, verklaart Wilma. ,,Dat hadden andere aanbieders niet. Wij hebben in die showmodellen gekeken waaronder de Velthorst Rivièra die ons toen al erg aansprak. Lekker knus voor vier personen en vooral dat mooie terras voor de voordeur sprak ons erg aan. Vervolgens loop je een rondje op de beurs omdat je je toch verder wilt oriënteren, maar uiteindelijk zijn wij toch teruggekeerd bij EuroParcs. Omdat jij daar de recreatiewoning kon zien, proeven en voelen. Dat is ook de reden geweest dat wij voor de Velthorst Rivièra hebben gekozen en niet voor één van de modellen uit de brochures.

Daarna is het snel gegaan: nog geen half jaar later genieten Wilma en Hans volop in hun vakantiewoning. ,,We hebben deze woning puur voor eigen gebruik gekocht om optimaal te kunnen ontspannen. Wel bieden wij de gelegenheid aan familie om ervan gebruik te maken. Denk aan onze drie kinderen en ons eerste kleinzoon van drie jaar oud. Maar goed, dat is uiteraard allemaal niet commercieel van aard. Voor ons is dit een klein paradijs en wij zijn EuroParcs dankbaar dat dit moois allemaal op deze mooie plek aan het Hollands Diep en de Dordtse Kil gerealiseerd is.”

We hebben deze woning puur voor eigen gebruik gekocht om optimaal te kunnen ontspannen. Wel bieden wij de gelegenheid aan familie om ervan gebruik te maken.

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder