Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

‘Het voelde gelijk goed, dus we hebben gelijk gekocht’

16 april 2020

Het zijn gevoelsmensen pur sang, Mija (54) en Maarten de Nijs (53) uit Krimpen aan den IJssel. En ze kenden daarom geen twijfel toen ze EuroParcs Resort De Rijp voor het eerst zagen en vervolgens het eerste gesprek met de ervaren aankoopadviseur Antoine van der Lee hadden gehad: ze kochten direct hun eerste vakantiewoning ooit. Dat was in april van dit jaar. Een half jaar laten hebben ze geen spijt van hun beslissing. Integendeel zelfs: ,,Het is gewoon een hele goede beslissing geweest.”

De docente die op het punt staat zelfstandig persoonlijk reisadviseuse te worden en de begraafplaatsmedewerker zijn sinds april van dit jaar eigenaar van een Pavillon Lodge op het Noord-Hollandse resort. ,,Veel ruimte van binnen en buiten, grote ramen, veel lichtval, aan het water…Kortom, een prachtobject aan een prachtlocatie. En dan hebben we er nog een privé berging bij en een parkeerplaats voor de deur”, somt Mija op. Ze kan zich het mooie gevoel van de dag van de aankoop nog herinneren. ,,We kwamen aan en we waren al onder de indruk van de vakantiewoningen, de historische ophaalbrug en de faciliteiten zoals het binnenzwembad en de horeca. Daarna gingen we praten met Antoine. Je merkte dat hij veel verstand van zaken had en dat was erg prettig, want wij zijn mensen die snel ter zake willen komen. Hij had voor ons budget twee vakantiewoningen beschikbaar. We waren bij de eerste vakantiewoning gelijk om: dit, de Lodge, was ‘m. We hebben getekend en zijn daarna in het centrum van De Rijp nog wezen nagenieten van de aankoop. Je koopt tenslotte niet elke dag een woning. En voor ons was het echt een oplossing van een dilemma.”

Want wat te doen met de gelden die vrijkwamen uit een erfenis? ,,We wisten aanvankelijk niet wat het beste was. Banksparen levert bijna niets op en beleggen op de beurs is ons te risicovol. Toen zag ik op televisie het programma HouseVision waarin Resort De rijp getoond werd. We waren gelijk enthousiast en de rest is geschiedenis.”

Als familie De Nijs EuroParcs zou moeten kenschetsen noemt ze het bedrijf in de eerste plaats ‘gezellig’. ,,Het is een echt familiebedrijf, warm en betrokken. Maar wij beseffen ook heel goed dat dit kan omdat ze zo kundig en professioneel zijn. Wij zijn in ieder geval erg blij met het bedrijf. We hebben de vakantiewoning puur voor het rendement gekocht en we krijgen ook netjes elke maand ons geld uitgekeerd. Daarnaast mogen we zelf ook een paar keer van de vakantiewoning gebruik maken. Daar gaan we zeker gebruik van maken!”

kwamen aan en we waren al onder de indruk van de vakantiewoningen, de historische ophaalbrug en de faciliteiten zoals het binnenzwembad en de horeca.”

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder