Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

‘Hommelheide is onze droom’

16 april 2020

Ervaring Europarcs van Anthon en Wilma van de Velde 

Een plek vol inspiratie. Of eigenlijk een droomplek. ,,Zo voelt het wel ja”, vertellen Anthon van de Velde (62) en zijn vrouw, Wilma van de Velde-Batenburg (61). ,,Niet voor niets hebben we onze vakwerkwoning op Landgoed Hommelheide omgedoopt tot Villa De Hommel. Sterker, we hebben zelf een site opgericht: www.villadehommel.nl.”
 
Het Apeldoornse echtpaar kocht de vakwerkwoning begin 2012, na een presentatie van EuroParcs een half jaar eerder op The Summer Fair in Noordwijk. ,,We houden erg van Griekenland en daarnaast ook van Frankrijk, maar we hebben bewust ervoor gekozen een vakantiewoning in eigen land te kopen”, vertellen anthon en Wilma. ,,We hebben twee zoons, twee  dochters en drie kleinkinderen waarvan de oudste nog maar vijf is. Die hebben ook een opa en oma nodig en dat is wat lastig als je in het buitenland zit.”

De vakwerkwoning is derhalve voor een gedeelte voor eigen gebruik aangekocht, maar ook als pensioenbelegging. ,,We zijn hartstikke  tevreden over de samenwerking met EuroParcs. Alle afspraken worden nagekomen en het rendement dat wij krijgen is zelfs boven verwachting. We wilden daarom wat terugdoen en vandaar dat we de vakwerkwoning de naam Villa De Hommel hebben gegeven.”

Nu hebben Wilma en Anthon de vakwerkwoning, die zes slaapkamers en drie badkamers kent en daarmee geschikt is voor twaalf tot veertien personen, ook een geheel eigen kleur gegeven. Elke kamer is versierd met prachtige foto’s die gerangschikt zijn naar een bepaald thema. ,,Gasten vinden op de begane grond de ‘Rome-slaapkamer’ terwijl de living het thema Holland vertegenwoordigt”, aldus de Apeldoorners. ,,Boven vind je ruimtes met de thema’s Frankrijk, Griekenland, bloemen, dieren en kinderen. Zo is een slaapkamer helemaal versierd in Grieks hemelblauw met een Griekse tafel en wat al niet meer. En de badkamer is gedecoreerd met bijzonder vertederende kinderfoto’s.”

Daarnaast is de locatie bijzonder: aan het water waarbij je het gevoel hebt dat je je op een  privéstrand bevindt. Vanaf de vakwerkwoning heb je uitzicht over het water op de horeca van Landgoed Hommelheide met haar fraaie terras. ,,EuroParcs heeft ons van A tot Z bij de aankoop ontzorgd en is ook daarna betrokken gebleven. Zowel als gaat om de moeite die wordt gedaan om de vakwerkwoning te verhuren als in het directe contact naar ons toe. Er wordt namelijk én veel aan marketing gedaan en wij worden regelmatig op de hoogte gehouden over hoe het gaat. Kortom, we kunnen met recht van een supersamenwerking spreken.”

We houden erg van Griekenland en daarnaast ook van Frankrijk, maar we hebben bewust ervoor gekozen een vakantiewoning in eigen land te kopen.

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder