Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

‘Investeren dichtbij huis is juist een voordeel’

16 april 2020

Ervaring Europarcs van Leo Pieters

ZAANDAM- Hoe verder weg van huis, hoe groter vaak de vakantiebeleving. En dat werkt regelmatig door in financiële beslissingen van mensen: die zijn vaak gerelateerd aan dat vakantiegevoel. Kortweg gezegd, een Noord-Hollander vindt Limburg meestal specialer dan zijn eigen omgeving en vice versa. Leo Pieters en zijn Yvonne bleven echter met die typische Noord-Hollandse nuchterheid naar de feiten kijken. ,,Wat is objectief volgens ons het mooiste park? En vooral: waar denken wij het meeste rendement te behalen? En het antwoord volgens ons was Villapark De Rijp”, vertelt de vijftigjarige Zaankanter.

Hij kocht, met de Zaanse Schans op een steenworp afstand, voor een belegging in een ‘Tweede Zaanse Schans’ tien minuten rijden verderop. Met een lach: ,,Dat is toch logisch? Als Zaandammer weet ik als geen ander wat de waarde van de Zaanse Schans is. Dat is bijna niet in geld uit te drukken. Daarmee wist ik ook hoe het publiek Villapark De Rijp met al die prachtige Zaanse vakantievilla’s zou beoordelen. Bovendien is het een groot voordeel dat je met een grote investering dichtbij huis gemakkelijk de vinger aan de pols kunt houden.”
 
Op tevreden toon: ,,En we hebben met ons investeringsbesluit gelijk gekregen. Onze vakantiewoning, één van het type De Rijp, is in maart opgeleverd. Wij hebben daarbij gekozen voor een mix van gegarandeerde opbrengst, zeg maar een ondergrens, en een reële opbrengst. Die constructie verloopt naar grote tevredenheid. Wij krijgen maandelijks een mooi bedrag gestort van EuroParcs. Dat hadden we nooit gerealiseerd met beleggen op de beurs of met banksparen. Bovendien is het een fijne organisatie. De communicatielijnen zijn kort en dat werkt erg prettig.”  

Wij hebben daarbij gekozen voor een mix van gegarandeerde opbrengst, zeg maar een ondergrens, en een reële opbrengst. Die constructie verloopt naar grote tevredenheid.

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder