Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

‘Je kunt het best investeren in de kern van Nederland’

16 april 2020

Ervaring Europarcs van Frank en Monique Quaijtaal

BERGEN OP ZOOM-  Hij voelde zich als kind al aangetrokken tot Noord-Holland. De geschiedenis, de cultuur, maar ook de activiteiten in de provincie spraken hem erg aan. ,,Als kind denk je dan niet gelijk aan het ondernemersklimaat, maar ik was toen al onder de indruk van de Amsterdamse grachten, het polderlandschap, Schiphol en wat al niet meer”, vertelt Frank Quaijtaal uit Bergen op Zoom. Hij is inmiddels 45 jaar, maar heeft zijn fascinatie voor deze provincie niet verloren. ,,Daar gebeurt het in Nederland, op alle fronten.” Logisch derhalve dat de 45-jarige Brabander en zijn Monique op Villapark De Rijp een tweede woning kochten.

,,Wij waren al geruime tijd op zoek naar een tweede woning als beleggingsobject”, vertelt Frank. ,,De reden: Banksparen of beleggen op een beurs rendeert niet. Investeren in stenen loont daarentegen wel altijd op de lange termijn. Wij hebben in Duitsland, bij de Belgische kust en in de Ardennen gekeken, maar zijn dus uiteindelijk toch uitgekomen op Holland. Dat heeft om eerlijk te zijn niet alleen met Noord-Holland te maken, maar ook met EuroParcs. We hebben vertegenwoordigers van het bedrijf tijdens de Second Home-beurs eind 2010 ontmoet en het eerste gesprek verliep gelijk erg prettig. We hebben destijds afgesproken elkaar weer te ontmoeten op Recreatie- & Watersportcentrum De Biesbosch in Dordrecht om meer specifiek te kijken welke type vakantiewoning en welk park het beste bij onze wensen zou aansluiten. Tja, als EuroParcs dan een vakantiepark in Noord-Holland heeft dat in uitstraling bovendien zich bovenmatig onderscheidt met al die vakantievilla’s in oud-Zaanse stijl, dan weet je in je hart al wat de keuze zal worden. Je kunt het best investeren in de kern van Nederland.”

Het resultaat is dat Frank en Monique Quaijtaal eigenaar zijn geworden van een type Waterland. ,,In maart van dit jaar is de woning opgeleverd”,verklaart de eigenaar van het bedrijf Stac Mens & Arbeid. Dat is gespecialiseerd in fysiotherapie, training en re-integratie, heeft 14 werknemers in dienst en heeft vestigingen in Tilburg, Oudenbosch, Goes en Halsteren. Kortom, we praten hier over een ondernemer die weet wat hij doet. ,,We hebben voor onze tweede woning met een gegarandeerde opbrengst voor zekerheid gekozen en totnogtoe loopt dat allemaal op rolletjes”, aldus Frank.

Het vertrouwen in EuroParcs is dan ook groot. ,,Het is niet makkelijk om zo’n park te ontwikkelen, maar ze doen het toch maar. Dat doorzettingsvermogen waardeer ik, net als de korte communicatielijnen. Als er iets is kun je altijd de persoon te spreken krijgen die je wilt spreken.”

We hebben voor onze tweede woning met een gegarandeerde opbrengst voor zekerheid gekozen en totnogtoe loopt dat allemaal op rolletjes.

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder