Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

‘Recreatiemarkt leek ons goede belegging voor ons spaargeld’

16 april 2020

Wat doe je met je zorgvuldig opgebouwde kapitaal? Zet je het op de bank, doe je het in de spreekwoordelijke oude sok, ga je de beurs ermee op of kies je toch voor een andere optie? Jolanda en Remko Pepers worstelden net als zoveel andere Nederlanders met die vraag nu banksparen bijna niets meer oplevert. Het gezin uit Boerdonk vond de oplossing bij EuroParcs, op Resort Poort van Zeeland.

Sinds kort zijn Jolanda en Remko, ouders van een dochter van zeventien en vijftien jaar, eigenaar van een vierpersoons gloednieuw chalet op het resort aan de rand van Hellevoetsluis.  ,,We hadden van relaties gehoord dat investeren in recreatief onroerend goed een interessant rendement voor de langere termijn oplevert”, vertelt Jolanda die in het dagelijks leven  P & O-medewerkster is. Haar man, die uitvoerder is in de wegenbouw, vult aan: ,,Die langere termijn, daar gaat het om. Je wilt je geld zo veilig mogelijk beleggen, want je praat hier wel over je oudedagsvoorziening. Wij vonden een resort aan zee interessant, omdat steeds meer toeristen kiezen voor een vakantie aan het water en dan vooral aan de kust.”

De familie uit Boerdonk was  via de televisie en kennissen te weten gekomen dat EuroParcs een informatiedag hield op Resort Poort van Zeeland. ,,Dat Hellevoetsluis ver van ons huis ligt, maakte ons niet zoveel uit. We wilden tenslotte zakelijk investeren en niet een vakantiewoning voor privégebruik aanschaffen.”

Eenmaal op het resort was het echtpaar te spreken over het onderscheidende design en de luxueuze inrichting van de recreatiewoningen. ,,Om eerlijk te zijn: Op dat moment hadden we nog geen idee van de kosten. Aankoopadviseur Jan Lilipally heeft ons echter letterlijk en figuurlijk bij de hand genomen. Hij heeft ons tot in detail geïnformeerd over de kosten en de opbrengsten.  Het beeld dat wij kregen was meer dan alleen financieel aantrekkelijk. Wij kregen ook de indruk dat wij zaken zouden doen met een solide en degelijke zakenpartner met een schat aan ervaring in de recreatiemarkt. Een partij kortom aan wie je jouw spaarcenten durft toe te vertrouwen. Wij hebben daarop besloten het chalet te kopen.”

EuroParcs had bovendien nog een ‘bonus’ voor de familie in petto. Jolanda en Remko: ,,Hoewel het niet onze intentie was, mogen we toch een paar keer per jaar genieten met onze kinderen van onze investering aan zee! Een erg aardig gebaar en een extra fundament voor het vertrouwen dat wij hebben in EuroParcs.”

,,Die langere termijn, daar gaat het om. Je wilt je geld zo veilig mogelijk beleggen, want je praat hier wel over je oudedagsvoorziening.”

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder