Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

31 januari 2023

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden. ,,EuroParcs De Wiedense Meren is zo’n ongelooflijk mooie locatie, een plek die dag in dag uit inspireert”, vertellen Hans en Anne Veltman uit Rotterdam. ,,Het was liefde op het eerste gezicht.”

Zodanig zelfs dat ze hun oorspronkelijke doel, het kopen van een vakantiewoning om er rendement mee te behalen, deels overboord hebben gegooid. ,,We hebben besloten, na uitvoerig overleg met de afdeling verkoop van EuroParcs, om voor de mix te gaan: gedeeltelijke verhuur en gedeeltelijk privégebruik zodat wij samen en onze kinderen en kleinkinderen ook optimaal kunnen genieten van de Nederlandse natuurpracht in deze omgeving.”

De Veltmans zien hun Pavillon La Mer als een vast rust- en inspiratieplek, met EuroParcs als het anker dat alles op zijn plek houdt. ,,Onze indruk vanaf het begin was een professionele, degelijke organisatie met betrokken medewerkers. EuroParcs is ook geen onbekende in de regio Rotterdam, het bedrijf heeft met EuroParcs De Biesbosch en EuroParcs Poort van Zeeland twee parken in onze regio. Ook daarvoor horen we niets dan goeds, maar we zijn van mening dat een andere omgeving de geest verfrist. We hoorden via kennissen over dit nieuwe project bij Giethoorn en hebben documentatie opgevraagd. We vielen gelijk voor het chalet type Pavillon La Mer. Dit chalet heeft een moderne uitstraling en door de grote raampartijen heb je een mooi uitzicht op de omgeving. Tegelijkertijd is de inrichting vol comfort.”

De rest is geschiedenis. Hans en Anne Veltman: ,,We hebben de aankoop doorgezet. Daarmee hebben we ons pensioengeld niet helemaal benut zoals de bedoeling was, maar we genieten er wel meer van. EuroParcs heeft ook het vertrouwen gegeven dat het goed zit. We zijn vanaf het begin goed geholpen en nog steeds worden we geheel ontzorgd, zowel in de verhuur als in het klein onderhoud. We kunnen over EuroParcs kortom alleen maar ‘chapeau’ zeggen.”

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder
De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles.
Lees verder