Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

16 april 2020

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was. Dat is nu precies wat er met Phil en Leen Gerritsen is gebeurd op Resort Markermeer. Het echtpaar uit de omgeving van Breda ging voor een zogeheten Tiny House (een kleine romantische vakantiewoning) maar keerde huiswaarts met een twee keer zo grote recreatiewoning. ,,We waren op slag verliefd toen we Resort Markermeer opreden”, aldus het stel.

Het was de magie van het water dat de harten van de twee Brabanders beroerde. ,,In één woord fantastisch”, verklaart Phil. ,,De recreatiewoningen op dit resort bij Bovenkarspel liggen op luttele meters van of zelfs direct aan het water. En het is ook nog eens een kleinschalig resort waardoor het een exclusief karakter heeft. De eerste impressie is er één van klasse en rust en die wijzigt niet bij de tweede, derde en ook definitieve indruk waarmee je jouw mening vormt. Kortom, hier zouden ik en mijn vrouw ook graag onze vakantie doorbrengen.”

Dat was echter niet de intentie waarmee de 57-jarige Phil, die jarenlang in de optiekbranche werkzaam was, naar het noorden was afgereisd. ,,We zochten naar een vakantiewoning als belegging. Normaliter ben ik niet zo van de reclames, maar die van EuroParcs op één van de NPO-zenders in het vroege voorjaar van 2017 trok wel heel erg de aandacht. Door de lage rentestand bij de banken waren wij op zoek naar een andere wijze om ons geld weg te zetten. Hoewel wij geen ervaring hadden met recreatief onroerend goed, werden wij door de STER-reclame getriggerd. Aanvankelijk gingen we naar Resort Poort van Zeeland, op dat moment de nieuwste aanwinst van EuroParcs. Een mooi resort maar we kregen daar niet hetzelfde gevoel als bij Resort Markermeer waar we een half jaar later heen gingen.”

Mooi gelegen
In september 2017, het moment dat Phil en Leen naar Bovenkarspel afreisden, bleek er nog maar een chalet beschikbaar te zijn. ,,Het was geen Tiny House, maar alles in ons zei ‘dit moeten we doen’. We wisten zeker: Dit resort is zo mooi gelegen dat het ook buiten het hoogseizoen veel gasten zou trekken. Hoewel het resort nu eigenlijk pas af is, zijn de eerste voortekenen zodanig dat we kunnen zeggen van ‘we hebben gelijk gehad’.”

Niet alleen het resort sprak aan, maar ook de vertegenwoordiger van dienst. ,,Dave Tolboom is een kundige en vriendelijke adviseur. We hadden vanaf het begin een prettig contact en hij is ook alle afspraken die we gemaakt hebben nagekomen. Sowieso is het contact met EuroParcs uitstekend. Het bedrijf heeft op alle fronten korte communicatielijnen: Met de parkmanager, met Ilonka Zinkstok van de aftersales, de klantenservice in het algemeen etcetera. Wat ons opvalt is dat ze altijd de tijd voor je nemen, hoe druk ze ook zijn. En de toon is altijd vriendelijk.”

Nu te huur
Inmiddels is de recreatiewoning opgeleverd en dus ook te huur. Gasten zijn in het zespersoons chalet verzekerd van comfort van A tot Z. Van de keuken tot en met de badkamer, keuken en living: alles is aangekleed met hoogwaardige materialen en stijl. De bonus bij dit alles is het uitzicht als je uit het ramen kijkt en je ogen laat rusten met het kabbelende water voor je en de horizon in de verte. Phil en Leen: ,,Een onbetaalbaar mooi moment dat je elke dag weer herbeleeft!”

,,We waren op slag verliefd toen we Resort Markermeer opreden”

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder