Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Terug
07 augustus 2023

Unieke accommodaties bij EuroParcs

EuroParcs De Wije Werelt tree house

Düsseldorf, 07 augustus 2023

Een ander soort vakantie, maar met een extra funfactor: unieke accommodaties bij EuroParcs

  • Puur avontuur: boomhutten, woonboten, glamping tenten en nog veel meer voor een bijzondere vakantiebeleving!

  • Vind de juiste accommodatie voor alle doelgroepen bij EuroParcs

  • Plezier, spel en ontspanning voor jong en oud: vakantie in een van de meer dan 53 boekbare EuroParcs vakantieparken

Düsseldorf, 07 augustus 2023: Hand op hart: iedereen, jong en oud, kan een avontuur niet weerstaan. En als het om een onvergetelijke vakantie gaat, zijn we des te enthousiaster. Heb je er ooit van gedroomd om de nacht hoog in de boomtoppen door te brengen en als een vogel het bos te verkennen? Of in slaap gesust te worden door zachte golven op het water? Geen lange vluchten en eindeloze autoritten naar verre landen meer - het volgende avontuur ligt om de hoek!

Puur avontuur: bijzondere vakantieaccommodatie voor jong en oud

Onze adembenemende boomhutten, zoals die van EuroParcs De Wije Werelt, bieden niet alleen een fantastisch uitzicht, maar ook een hoge mate van comfort. Van volledig uitgeruste keukens tot knusse slaapkamers en stijlvolle badkamers - je voelt je als Tarzan of Jane, maar dan met meer luxe en minder lianen!

Een vakantie op een woonboot laat ook niets te wensen over en is het ideale toevluchtsoord voor iedereen die van het maritieme leven houdt. Laat je meeslepen en geniet van de rust en sereniteit van het water in je eigen drijvende paradijs. Onze woonboten bieden alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf - inclusief een prachtig uitzicht op het water!

Als je houdt van de schoonheid van de natuur, maar niet wilt inleveren op comfort, dan zijn onze unieke glamping tenten iets voor jou! Hier kun je de sterrenhemel bewonderen vanaf het terras terwijl je geniet van een comfortabele matras en een warme douche. Op onze website vind je nog meer informatie over onze bijzondere accommodatie.

Vakantie in een vakantiepark: het beste van twee werelden

Met meer dan 65 vakantieparken midden in de natuur is EuroParcs al vertegenwoordigd in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Bonaire en Oostenrijk. Het bijzondere aan dit type vakantie is dat een verblijf in een vakantiepark de vrijheid en privacy van een vakantiehuis combineert met het comfort en de service van een hotel. Een breed scala aan recreatieve activiteiten en de eigen faciliteiten en diensten van het park dragen hieraan bij. Met de opening van het eerste Duitse vakantiepark in Sauerland, EuroParcs Biggesee, wil EuroParcs het concept nu ook in Duitsland neerzetten. Tot nu toe zijn de Nederlandse vakantieparken vooral populair bij reizigers uit Duitsland, waar ze goed zijn voor meer dan 20 procent van alle gasten.

EuroParcs Ruinen TreehouseEuroParcs Marina Strandbad Waterlodge 4 outside