Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Verkoop gestart

Nieuw Project EuroParcs Biggesee

USP icon
3 jaar 5% gegarandeerd rendement
USP icon
Vakantiehuizen aan het meer
USP icon
6 weken vakantie in het vakantiepark

Uw vakantiehuis bij EuroParcs Biggesee

EuroParcs gaat in 2023 de eerste 47 vakantiewoningen op EuroParcs Biggesee realiseren. Het gaat daarbij om 4-, 6- en 8-persoons verblijfsaccommodaties die zich onderscheiden door hun duurzaamheid. Een groot deel van de centrale parkeerplaats krijgt een dak met zonnepanelen die de vakantiewoningen in belangrijke mate voorziet van groene stroom.

sales person appointment with customers information broschure

Meer informatie over het project

Als u vragen heeft over het project, het vakantiepark of de vakantiehuizen, kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopadviseurs. We kijken ernaar uit u te helpen!

Een investering die de moeite waard is

Hier geven we een overzicht van de belangrijkste financiële voordelen van de woningen in het Sauerland:

 • EuroParcs garandeert een rendement van 5% per jaar op de nettoprijs van het chalet exclusief meubilair en btw over een periode van drie jaar.

 • De overdrachtsbelasting is niet van toepassing vanwege de erfpacht op lange termijn; betaalde BTW van kostenfacturen, bijv. voor onderhoud, schoonmaak, marketing, enz. wordt ook terugbetaald.

 • Als eigenaar van een vakantiewoning bij EuroParcs Biggesee kunt u zes weken per jaar zelf ontspannen en uw gewenste verblijf eerder vastleggen - twee weken voordat de reservering beschikbaar is voor betalende gasten. Bovendien kunt u via verhuur een aantrekkelijk rendement op uw vakantiewoning behalen.

 • Kopers hoeven geen tijd te investeren: EuroParcs onderhoudt en verzorgt de woningen en tuinen en het hele park en neemt het verhuurbeheer over (allround service)

 • Inflatiebescherming van het in materiële activa geïnvesteerde geld
  de eigendommen zijn bijzonder geschikt voor kopers die op zekerheid gericht zijn, vanwege het gegarandeerde rendement

 • Goede kostenplanning dankzij het poolconcept

 • Het onroerend goed stijgt al jaren in waarde, omdat de vraag naar vakantiehuizen blijft stijgen

EuroParcs Biggesee EuroParcs Biggesee Rendering 8 Person holiday home in the nature
Sales-Person

Heeft u vragen over het project?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ontdek de vakantiehuizen

EuroParcs Biggesee Rendering 8 Person holiday home in the nature

Bekijk alle vakantiehuizen

Bekijk alle vakantiehuizen in het EuroParcs Biggesee nieuwbouwproject.

Bekijk alle vakantiewoningen

Projectontwikkeling EuroParcs Biggesee

Het EuroParcs Biggesee zal in drie fasen worden gebouwd. De eerste fase start in 2023.

Fase 1

In het gele gebied 1 worden als eerste fase 42 woningen voor vier tot acht personen vlakbij het strand gebouwd. De woongedeeltes liggen dicht bij de pittoreske zandbaai en bieden, afhankelijk van hun locatie, een uniek panoramisch uitzicht op het Biggemeer. Dus iedereen die een huis met uitzicht op het meer wil kopen, kan het beste een woning uit deze eerste bouwfase kopen. De verkoop van de woningen is gestart in februari 2023.

Fase 2

Het blauwe gebied 2 toont een gebied dat verder van het meer af ligt, waar iets later nog eens 106 vakantiewoningen van verschillende grootte gebouwd zullen worden. Daarnaast komen er 70 standplaatsen voor caravans en tenten. In het blauwe gebied worden ook nieuwe sanitaire voorzieningen op de camping gebouwd. In deze bouwfase zal de infrastructuur van het park worden aangevuld met een restaurant met binnen- en buitencatering, een supermarkt, een fietsenmaker en een binnen- en buitenspeeltuin.

Fase 3

De laatste bouwfase zal plaatsvinden in het groene gebied 3. Hier zullen nog eens ongeveer 120 moderne vakantiehuizen van verschillende grootte worden gebouwd, waardoor er een ruim vakantiegebied met tuinen en bomen ontstaat.
Al aan het begin van alle bouwfasen zal het vakantiepark een receptie hebben, zodat gasten tijdens hun verblijf persoonlijk worden verzorgd. EuroParcs Biggesee zal een breed scala aan sport-, speel- en vrijetijdsfaciliteiten bieden.

EuroParcs Biggesee - Project - Projectplanning

Een eerste indruk krijgen

Over het nieuwbouwproject

Ontdek EuroParcs Biggesee

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 40 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

 • Meer dan 50 parken in 5 landen

 • Meer dan 14.000 accommodaties in beheer

 • Solide verhuur organisatie


EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water