Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Verkocht

Nieuw Project EuroParcs De Koog

Uw vakantiehuis bij EuroParcs De Koog

Het project EuroParcs De Koog behelst de realisatie van in totaal 20 luxe villa’s op Texel. Deze dubbellaagse vakantiehuizen zijn qua kwaliteit en uitstraling niet te onderscheiden van een gewoon woonhuis. Het park ligt op Texel, nabij zowel het kustdorp De Koog en het strand als het beroemde natuurgebied De Slufter.

sales person appointment with customers information broschure

Meer informatie over het project

Als u vragen heeft over het project, het vakantiepark of de vakantiehuizen, kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopadviseurs. We kijken ernaar uit u te helpen!

Een investering die de moeite waard is

Er worden op EuroParcs De Koog 20 vakantievilla’s voor 5 personen gerealiseerd. Ze zijn gasvrij, voldoen ook anderszins aan moderne isolatie- en duurzaamheidseisen en zijn voorzien van een sauna, airconditioning en vloerverwarming op de begane grond.  Bovendien wordt elk van de woningen verrijkt met een hot tub, buitenkeuken en pergola.

EuroParcs De Koog - sauna
Sales-Person

Heeft u vragen over het project?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ontdek de vakantiehuizen

EuroParcs ontwikkeld 20 luxe villa's op Texel

Het Waddengevoel, symbool voor Texels unieke aantrekkingskracht, omarmt de zilte zeelucht, uitgestrekte stranden, knusse dorpen en rustgevende atmosfeer. EuroParcs vangt deze essentie in haar vakantiehuizen door vrijheid tastbaar te maken in architectonische vormen, doordrongen van ervaring en inspiratie. Elke woning, specifiek voor Texel, belichaamt niet alleen luxe maar ook de unieke Texelse identiteit, met keukenprints en schilderijen die een verhaal vertellen. A-merkuitrusting in alle hoeken draagt bij aan het gevoel van thuis zijn, een verlangen van de moderne consument. 

In een land waar grond schaars is, biedt EuroParcs de zeldzame kans om grond onder vakantievilla's te verwerven, een service die in de recreatiesector zelden voorkomt. Dit onderstreept EuroParcs' toewijding aan persoonlijke service, waarbij taboes doorbroken worden. De keuze tussen pacht of aankoop weerspiegelt niet alleen de prijs, maar ook de langetermijnplannen van de consument, die even belangrijk is als de aanschaf van het recreatieobject zelf. Een pacht-/huurkavel biedt lagere initiële kosten, terwijl grondaankoop meer zekerheid op lange termijn biedt.

EuroParcs De Koog projectEuroParcs De Koog - living room

Een eerste indruk krijgen

Over het nieuwbouwproject

Ontdeck EuroParcs De Koog

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 40 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • Meer dan 50 parken in 5 landen

  • Meer dan 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie


EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water