Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Verkoop gestart

Parkuitbreiding EuroParcs Enkhuizer Strand

USP icon
Een compleet nieuw project met 3 zones
USP icon
USP icon
Vakantiewoningen met uitzicht over het strand en het IJsselmeer

EuroParcs gaat tweede vakantieparkparel aan het IJsselmeer ontwikkelen: EuroParcs Enkhuizer Strand

De in totaal 154 vakantiehuizen die wij gaan realiseren passen verder in aanblik en inrichting bij de rijke geschiedenis van de regio. Van de 154 woningen worden er 32 aan het strand, 44 bij het binnenwater en 78 in het bos gebouwd.

sales person appointment with customers information broschure

Meer informatie over het project

Als u vragen heeft over het project, het vakantiepark of de vakantiehuizen, kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopadviseurs. We kijken ernaar uit u te helpen!

Ligging

EuroParcs Enkhuizer Strand (Immerhornweg 15, 1601 DC Enkhuizen) is gelegen op een stukje onvervalste (Noord-)Hollandse historie. De locatie is het westelijkste puntje van Noord-Holland in hartje West-Friesland en kan geduid worden met de status  ‘triple A’: naast het beroemde Zuiderzeemuseum, naast het themapark Sprookjeswonderland, naast een groot recreatieterrein met dito zandstrand in wording, vrijwel naast een binnenzwembad en op loopafstand van de fraaie zeventiende-eeuwse binnenstad van Enkhuizen.

Aansluitend gaan wij onze nieuwste parel aan onze parelmoerketting verrijken, oppoetsen en bijslijpen zodat het faciliteiten- en voorzieningenniveau past bij het niveau van onze andere parken. Dat houdt in onder meer veelzijdige horeca, buitenspeelvoorzieningen en het creëren van een centraal ontmoetingspunt waar omheen van alles te doen is.

Vanuit Enkhuizen bent u in een kwartier in Hoorn en Medemblik (met zijn monumentale kasteel Radboud). Amsterdam en Den Helder liggen op een klein uur rijden, Alkmaar op driekwartier.

Tussen Enkhuizen en Almere kijkt u tenslotte uit op de Marker Wadden, een natuurgebied met de Waddeneilanden als inspiratie en dat tot meer diversiteit in de natuur in het Markermeer moet leiden. Om deze eilanden te zien moet u via de Houtribdijk naar Almere rijden waar vanaf Bataviastad een boot naar de Marker Wadden gaat. Het natuurgebied omvat vijf eilanden van in totaal 750 hectare.

Bent u geïnteresseerd in een vakantiehuis op een absolute A-locatie? Informeer dan naar de beschikbaarheid of vraag een gratis informatiepakket aan.

EuroParcs Enkhuizer Strand ImpressionLa Cascade - Evening
Sales-Person

Heeft u vragen over het project?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ontdek de vakantiehuizen

EuroParcs Enkhuizer Strand Impression

Bekijk alle vakantiehuizen

Bekijk alle vakantiehuizen in het EuroParcs Enkhuizer Strand Parkuitbreiding.

Bekijk alle vakantiewoningen

Een eerste indruk krijgen

Over het Parkuitbreiding

Ontdek EuroParcs Enkhuizer Strand

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 40 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • Meer dan 50 parken in 5 landen

  • Meer dan 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie


EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water