Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.Header notice
Verkoop gestart

Parkuitbreiding EuroParcs Pressegger See

USP icon
Vakantiebestemming in zomer en winter
USP icon
Wellness dankzij whirlpool en sauna
USP icon
Karinthië is populair

Uw vakantiehuis bij EuroParcs Pressegger See

EuroParcs Pressegger See in Oostenrijks Karinthië wordt vanwege continue grote belangstelling uitgebreid met 34 vakantiewoningen. Het gaat om zeven 6-persoons verblijfsaccommodaties van het type Adria, twee 2-persoons recreatieobjecten van het type Lodge Edelweiß, zeven 4-persoons Wellness-woningen, 14 6-persoons Wellness-woningen en vier 8-persoons Wellness-woningen.

sales person appointment with customers information broschure

Meer informatie over het project

Als u vragen heeft over het project, het vakantiepark of de vakantiehuizen, kunt u altijd contact opnemen met onze verkoopadviseurs. We kijken ernaar uit u te helpen!

Een investering die de moeite waard is

EuroParcs Ossiacher See springt er ten eerste uit door de ligging: direct aan het gelijknamige meer en nabij Villach, de tweede stad van de Oostenrijkse deelstaat. De inkleuring van het park past bij de prachtige omgeving: de 74 vakantieverblijven die worden gerealiseerd sluiten qua uiterlijk en aankleding aan bij de omgeving van bergen, bos en water.

Het park wordt verrijkt met vier typen vakantieverblijven: twee voor twee, één voor vier en één voor zes personen. Elk van deze vakantieverblijven heeft elementen die subtiel verwijzen naar omgevingselementen die Karinthië zo bijzonder maken. De receptie en de horeca gaan het zenuwcentrum van het park vormen. Sowieso is EuroParcs Ossiacher See ideaal gelegen. Buiten de ligging aan het water om zijn er mountainbikeroutes die zo ongeveer voor de spreekwoordelijke deur starten. Verder is er een zomerrodelbaan naast het park gesitueerd.

EuroParcs Pressegger See holiday homes drone areal viewEuroParcs Pressegger See holiday homes in the nature drone shot
Sales-Person

Heeft u vragen over het project?

We helpen u graag. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Ontdek de vakantiehuizen

EuroParcs Pressegger See holiday home in the nature

Bekijk alle

Bekijk alle vakantiehuizen in het EuroParcs Pressegger See Parkuitbreiding.

Bekijk alle vakantiehuizen

34 nieuwe vakantiewoningen op EuroParcs Pressegger See

EuroParcs Pressegger See biedt het beste van meerdere werelden: ruim 100 kilometer aan skipistes in de winter en de Weissensee, beroemd vanwege de Alternatieve Elfstedentocht, ligt nabij. De ligging in Karinthië, nabij Italië, staat tegelijkertijd in de zomer garant voor heerlijk zwemmen in de Pressegger See en fantastische fiets- en wandeltochten. De bergen die het park omringen en de pittoreske dorpen en stadjes staan symbool voor een perfecte vakantie en dat zich vertaalt naar uw investeerdersperspectief.

Elk van de nieuwe woningtypen die worden gerealiseerd op EuroParcs Pressegger See is verrijkt met veel comfort. De Welness-woningen hebben alle een sauna en een hot tub. Bij de 6- en 8-persoons accommodaties staat de hot tub onder een overdekt terras. Ook de Adria’s zijn voorzien van een hot tub, terwijl de Lodge Edelweiß, onder meer door de luxe badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en hangend toilet, in alles romantiek uitstraalt.

EuroParcs Pressegger See holiday home in the nature

Een eerste indruk krijgen

Over het Parkuitbreiding

Ontdek EuroParcs Pressegger See

Waarom EuroParcs?

Al meer dan 40 jaar de expert in de verkoop en verhuur van vakantiehuizen

Wij zijn marktleider op het gebied van de verkoop van recreatiewoningen in Nederland. Ook in Europa maken we grote stappen met vakantieparken in Oostenrijk, België, Duitsland en Luxemburg. Zo hebben we meer dan 50 vakantieparken in binnen- en buitenland.

U kent ons wel We werken hard aan onze naamsbekendheid. Zodat vakantiegangers én investeerders ons goed weten te vinden. Maar het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van onze vakantieparken en -woningen. Door steeds te investeren in ons merk, onze parken en verblijven zijn onze vakantieparken verzekerd van een goede bezetting.

Bij EuroParcs zit u goed

  • Meer dan 50 parken in 5 landen

  • Meer dan 14.000 accommodaties in beheer

  • Solide verhuur organisatie


EuroParcs Zilverstrand Family enjoying the sun in their holiday home at the water