Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs

Start verkoop EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld


Wees getuige van een bijzonder moment. Een moment dat EuroParcs de eerste stap zet buiten het Nederlandstalig gebied. Een moment dat wij als familiebedrijf een begin maken met de belofte in te vullen die onze bedrijfsnaam inhoudt. EuroParcs nodigt u uit voor een VIP-event zoals dat ooit uitgevonden is. Boven anderen verheven. Verwijzend naar een unieke investeringskans op hoogte. Want EuroParcs’ nieuwste aanwinst, EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld, is een topproject in zowel de letterlijke als de abstracte betekenis van het woord.

Wij willen met u als bijzondere relatie van ons bedrijf graag op deze avond toosten en informeren over ons eerste project in Oostenrijk. Het is een mijlpaal en een nieuw begin waar u de beste vruchten van kunt plukken: dit is de avond van de start verkoop waarbij wij de mooiste kavels voor u gereserveerd hebben!

Dit doen wij in een passende omgeving, zonder dat u daarvoor ver hoeft te reizen: in een Almhutte in het belevingscentrum dat wij op het centraal in Nederland gelegen Resort De Utrechtse Heuvelrug hebben neergezet. U wordt op deze avond ontvangen door onze hostesses waarna wij u de Oostenrijkse gastvrijheid laten ervaren. De uitstraling, de gerechten en de dranken: het belevingscentrum ís Oostenrijks op deze avond. En u als VIP tronen we mee naar dit prachtige landschap op topniveau: de bergpieken die EuroParcs Alpenresort Olympiaregion Seefeld omringen symboliseren uw investeerdersperspectief!

VIP avond Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Datum: donderdag 17 september 2020
Aanvang:19.00 uur


Aanmelden voor de VIP avond is niet meer mogelijk. Het maximaal aantal gasten welke wij veilig kunnen ontvangen is bereikt.
U bent ook zonder afspraak van 18 t/m 21 september van harte welkom in ons informatiecentrum in Maarn. Het informatiecentrum is dagelijks vanaf 10.00 uur geopend.