Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Uw droomchalet kopen bij EuroParcs

Is een chalet kopen in Nederland altijd al uw droom geweest? Of heeft u plannen om slim te investeren in eigen land? EuroParcs biedt mogelijkheden op ieder front. Wij lichten u graag in over de vele mogelijkheden, de prachtige locaties, onze diversiteit aan woningtypes en al onze fijne faciliteiten. Daarnaast is het natuurlijk ook interessant om te weten waarom een nieuwe chalet kopen evengoed fiscaal aantrekkelijk is. Wij nemen u graag mee in alle mogelijkheden.

De voordelen van een vakantiechalet kopen in Nederland

Een vakantiechalet kopen van EuroParcs heeft talloze voordelen. Ten eerste is de aankoop van een vakantiechalet in de meeste gevallen een voordeligere aankoop dan een reguliere woning. De omvang van de woning is uiteraard bepalend voor het aankoopbedrag. De aanschaf van een vakantiechalet kan al voor bijvoorbeeld €45.000, terwijl een reguliere woning vaak boven de €150.000 uitkomt. Daarnaast zijn chalets vaak van hout gemaakt, wat het huisje voordeliger maakt dan een stenen woning.

Daarnaast beschikt EuroParcs over een eigen verhuurorganisatie, waardoor uw chalet optimaal in de verhuur wordt geplaatst wanneer u dit wenst. Onze professionele marketingafdeling zorgt ervoor dat de chalet optimaal gepromoot wordt op de juiste platformen en dat de beoogde doelgroep wordt bereikt. Dit doen zij op alle mogelijke online- en offline manieren.

Sparen of investeren?

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen voor het kopen van een chalet in Nederland. Is het niet vanwege een optimaal wooncomfort en gemak, dan wel vanwege de aantrekkelijke beleggingsvoorwaarden. Een spaarrekening met meer dan €100.000,- zal geen rendement opleveren vanwege de slechte rentevoorwaarden. Om deze redenen investeren steeds meer mensen in het kopen van een vakantiechalet. Het rendement is hoog en de voorwaarden zijn zeer aantrekkelijk.

Onze aankoopadviseurs helpen u graag ontdekken wat de voordelen voor uw vastgoedinvestering kunnen zijn.

Chalet te koop: stap voor stap met EuroParcs

EuroParcs is toonaangevend op het gebied van de verhuur- en verkoop van chalets. Een chalet kopen doet u niet in één dag, daar is begeleiding en degelijk advies essentieel bij. Zodra u van plant bent om een nieuw chalet te kopen, nemen wij graag alle stappen met u door. Het is belangrijk om kennis te nemen van alle mogelijkheden, regels en risico’s, zodat u weet waar u aan begint. Wij zorgen ervoor dat uw droom werkelijkheid wordt zonder gedoe, stap voor stap.

Een vakantiechalet kopen zonder gedoe

Staat er een vakantiechalet te koop op één van onze mooie parken? En wilt u verzekerd zijn van een koop zonder gedoe? Dan is EuroParcs waar u moet zijn. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. U wordt als koper volledig ontzorgd, zo verzorgen wij al het beheer en onderhoud van uw chalet, villa, woning of tiny house. Daarnaast hebben wij onze eigen verhuurorganisatie, wat betekent dat we heel snel kunnen schakelen. Welk woningtype u ook kiest, wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is voor u en uw huurders.

De perfecte combinatie van rust & ondernemen

Een chalet kopen op een vakantiepark van EuroParcs biedt u zoveel moois. Niet alleen kunt u optimaal genieten van al onze parkfaciliteiten, maar ook van de locatie. Al onze parken zijn gelegen in de natuur, op korte afstand van bijzondere steden in Nederland. Wij stellen diverse mooie fiets- en wandelroutes beschikbaar. Hierdoor bent u nooit ver weg van de stadscultuur of de natuur en kunt u uw verblijf perfect combineren met rust en het ondernemen van leuke uitstapjes. 

Waar staat er een chalet te koop?

Op onze website kunt u eenvoudig selecteren op de door u gewenste factoren. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe chalet kopen met grond? Waar wilt u de chalet kopen of en voor hoeveel personen moet deze geschikt zijn? Wanneer u een keuze maakt in ons overzicht, ontstaat er een lijst met beschikbare chalets die wellicht passen bij uw wensen. Wij helpen u dan graag verder bij het zoeken.

Waarom kiezen voor een chalet van EuroParcs?

Een chalet in Nederland kopen bij EuroParcs biedt u ontelbaar veel voordelen. Want waarom zou u voor ons kiezen? Wij staan voor een optimale service en een unieke ervaring voor iedereen. Het ontzorgen van onze klanten en gasten staat voorop. De omvang van ons bedrijf bestrijkt daarbij heel Nederland en delen van Europa. Daar wij veel ervaring hebben met diverse vormen van hospitality en uiteraard een enorme diversiteit aan grondgebieden.

Ons deskundige team heeft een brede kennis van vastgoed, verhuur, aankoop en verkoop. EuroParcs werkt al jaar en dag aan het verbeteren van de recreatiemarkt en zet zich optimaal in voor de optimale ervaring van onze kopers, huurders, investeerders en gasten. Dit doen wij al sinds 1860 voor groot én klein!

Praktisch en compleet verzorgd verhuren

Wilt u een chalet in Nederland kopen en verhuren bij een organisatie die u van A tot Z ontzorgd? EuroParcs zorgt ervoor dat dit in alle opzichten praktisch voor elkaar is en u volledig ontzorgd wordt. Wij hebben onze eigen verhuurorganisatie, waardoor wij u van alle gemakken kunnen voorzien. Daarnaast schakelt u prettig met een deskundig team en wordt uw woning netjes en volledig verhuurd. Wij voorzien uw chalet van een regelmatige schoonmaak, klein onderhoud en toezicht, maar staan tevens 24/7 klaar voor al uw vragen.

Een chalet kopen bij EuroParcs? Vraag ons om advies!

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een chalet? Of heeft u één van onze chalets te koop zien staan? Neem vandaag nog contact op en wij lichten u graag verder in over alle aantrekkelijke mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met verkoop@europarcs.nl of bel met 088 - 070 8000.  

Bekijk het woningaanbod

Heeft u interesse in het kopen van een recreatiewoning bij EuroParcs? U kunt een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik, een huis kopen voor verhuur of voor een combinatie van beiden!

Bekijk het aanbod

Investeren in een tweede woning

Investeren? U kunt een vakantiewoning aan zee kopen of een recreatiewoning kopen aan het water bijvoorbeeld voor eigen gebruik of een huis kopen voor verhuur of allebei!

Lees meer

Vraag een adviesgesprek aan

Meer weten over ons aanbod aan vakantiechalets, onze parken in binnen- en buitenland? Neem contact op met onze medewerkers, wij kijken graag mee om de vakantie woning van u dromen te vinden.

Maak een afspraak