Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vakantiehuis kopen aan het water

Een vakantiehuis kopen aan het water voldoet aan hoogste vakantiebehoefte

Vakantie vieren doen de meeste vakantievierende gezinnen het liefst aan het water, zo blijkt uit onderzoek. Logischerwijs is een vakantiewoning die te koop staat aan het water een interessante optie, zowel privé als uit investeringsoogpunt.  Een vakantiewoning aan het water kopen betekent het beste combineren van privégenot en zakelijk nut, zeker als dat water de zee, een grote rivier of een aansprekend meer is.

Een vakantiehuis kopen aan het water: volop keuze bij EuroParcs

Een vakantiehuis kopen aan het water houdt in dat u nieuw bezit eigen maakt op een locatie die niet alleen bij Nederlanders maar ook buitenlanders zich geliefd is. Van de zee tot de grote rivieren en meren: een vakantiebeleving is niet volledig zonder zwem-, spetter- en vaarplezier. ‘Waterland’ Nederland biedt die mogelijkheid volop, met de Noordzee en Waddenzee, het IJsselmeer en Markermeer en de rivieren zoals de Rijn en de Maas.

Een vakantieparkenspecialist in Nederland telt zowel nationaal als internationaal mee als hij veel locaties in eigendom aan het water heeft. EuroParcs is een dergelijk bedrijf met daad- en slagkracht: deze oer-Nederlandse onderneming heeft meerdere vakantieparken aan ‘groot water’. Bij EuroParcs betekent een vakantiehuis kopen aan het water dat u volop keuze hebt, in de waterrijke omgeving die u het meest aanspreekt!

Bekijk ons volledige aanbod

Een vakantiehuis kopen aan het water: de regionale verscheidenheid bij EuroParcs

Een vakantiehuis kopen aan het water doet u bij EuroParcs van de noordelijkste provincies tot in het zuiden. Van EuroParcs Ameland aan de Waddenzee tot EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen aan het gelijknamige natuurgebied en EuroParcs Schoneveld, EuroParcs Bad Meersee en EuroParcs Cadsand in Zeeuws-Vlaanderen. Van EuroParcs De Wiedense Meren aan de Beulakerwijde en Beltewijde in het oosten van het land tot EuroParcs Noordwijkse Duinen en EuroParcs Parc du Soleil aan de Noordzee in het westen.

Tussen de meest westelijke, oostelijke, zuidelijke en noordelijke locaties zijn nog andere ‘vakantieparkparels’ aan het water gelegen: EuroParcs Zuiderzee, EuroParcs Veluwemeer en EuroParcs Bad Hoophuizen aan het Veluwemeer, EuroParcs Bad Hulckesteijn aan het Nijkerkergauw, EuroParcs IJsselmeer en EuroParcs Enkhuizer Strand aan de Noord-Hollandse zijde van het IJsselmeer en EuroParcs Hindeloopen aan de Friese oevers van het meer.

En wat te denken van EuroParcs Poort van Amsterdam en EuroParcs Markermeer aan het Markermeer? Of EuroParcs De IJsel Eilanden aan het Reevemeer en vlak bij het IJsselmeer? Ook fraai gelegen is een ‘rivierenpark’ EuroParcs Aan de Maas. Of EuroParcs De Biesbosch, gesitueerd op de waterkruising van het Hollands Diep en de Dordtse Kil. Of opteer voor EuroParcs Poort van Zeeland aan het Haringvliet, niet ver van de Deltawerken.

Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, EuroParcs is geografisch zo sterk vertegenwoordig dat er altijd parken zijn die het juiste vakantiegevoel oproepen. En daarmee ook het juiste perspectief bieden om een vakantiehuis te kopen aan het water.   

Maak een afspraak

Een vakantiehuis kopen aan het water kan in elke omvang en in elk design

Een vakantiehuis kopen aan het water doet u met nog meer beleving op de parken zelf, of in ieder geval bij een toonaangevende partij als EuroParcs. De vakantiehuizen sluiten qua design aan bij de waterrijke omgeving: luchtig in de buurt van de zee en de grote waterplassen en rivieren, wat meer knus in de waterrijke omgevingen die worden omringd door bos.

De inrichting van de parken vergroot het vakantiegevoel nog meer: de meeste EuroParcs’ parken zijn verrijkt met een binnen- of buitenzwembad. U kunt met uw persoonlijke keuze welk vakantiehuis u wenst te kopen aan het water de vakantiebeleving verder vergroten. Gaat u voor volume met een vakantiehuis voor grote groepen of ziet u meer in een tiny house? Gaat u voor een chalet of stenen woning, kiest u voor een bestaand huis of nieuw?

Al deze keuzes bepalen, tezamen met de tijdsduur dat u het vakantiehuis in de verhuur zet, de hoogte van uw verhuurinkomsten. Een professionele partij als EuroParcs adviseert u hierin op maat zodat u een geborgde keuze maakt wanneer u besluit een vakantiehuis te kopen aan het water.

Neem contact met ons op en wij informeren u over alle mogelijkheden!

Vakantiehuis nabij zee

Vakantie en water, het is een zeer geliefde combinatie. Ontdek onze vakantieparken die vlak aan zee gelegen zijn.

Bekijk het aanbod

EuroParcs Veluwemeer

Ontdek EuroParcs Veluwemeer in het Gelderse Nunspeet, waar waterbeleving, watersport en waterpret centraal staan.

Bekijk het park

Vakantiehuis aan het water

Een vakantiehuis aan het water kopen? Ontdek ons aanbod aan parken en vakantiehuizen aan het water.

Bekijk

Hoeveel EuroParcs huizen zijn er beschikbaar aan het water?

Dat is geen vast aantal, het aanbod loopt uiteen van enkele tot tientallen. Het aanbod is afhankelijk van uitbreidingsplannen op bestaande parken en nieuwe projecten die aan het water worden opgestart.

Wat voor type vakantiehuizen liggen aan het water?

U kunt kiezen voor elk type vakantiewoning: een chalet of een stenen vakantiewoning, een tiny house of een groepsaccommodatie.

Waar heeft EuroParcs vakantiehuizen aan het water?

EuroParcs heeft in vrijwel elke provincie vakantiehuizen aan het water: van Noord-Holland tot Zeeuws-Vlaanderen en ook op de Wadden.

Wat kost een vakantiehuis aan het water?

De aankoopkosten zijn afhankelijk van het type en de omvang van het vakantiehuis, daar is geen gemene deler voor aan te duiden.