Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vakantiehuis Flevoland kopen

Vakantiehuis in Flevoland kopen: rust, ruimte, bos, water en veel gezinsvermaak

Een vakantiehuis in Flevoland kopen brengt Nederland in al zijn veelzijdigheid tot u. Flevoland herbergt het grootste loofbos van West-Europa, maar wordt ook gekenmerkt door weidse uitzichten met in het voorjaar de prachtige aanblik van bloeiende tulpenvelden.

Verder wordt deze provincie omringd door water en het is dan ook niet vreemd dat vakantiehuisjes in Flevoland kopen wordt geassocieerd met alle waterrecreatie en watersport dat plaatsvindt op het IJsselmeer en de Veluwerandmeren. Varen, fietsen en wandelen: de rust en ruimte die u met het kopen van een vakantiehuis Flevoland verkrijgt is onbetaalbaar mooi.

Wilt u graag een vakantiehuis kopen in Flevoland, dan heeft EuroParcs, een trendsetter in Nederland als het gaat om vakantieparken, een interessant aanbod. Zowel nabij Kampen als bij Biddinghuizen heeft EuroParcs twee aansprekende locaties direct aan het water: EuroParcs De IJssel Eilanden en EuroParcs Zuiderzee.

Bekijk ons volledige aanbod

De voordelen van een vakantiehuis kopen in Flevoland

Een vakantiehuis kopen in Flevoland heeft niet alleen als voordeel dat u profiteert van al het moois in deze provincie maar ook van haar centrale ligging. Flevoland is daarmee een goede uitvalsbasis om de rest van Nederland te leren kennen. Sowieso liggen net over de provinciegrenzen erkende publiekstrekkers: de Marker Wadden bij de westelijke grens met Noord-Holland en de Veluwe, het Dolfinarium en het historische Kampen aan de oostkant.

Vakantiehuisjes in Flevoland brengen u kortom het beste van stad en land, van winkels en horeca en de rust en ruimte van de natuur. EuroParcs De IJssel Eilanden en EuroParcs Zuiderzee vallen hierbij op door hun ligging aan het water, niet ver van zowel de Veluwe als de Flevolandse loofbossen.  

Waterbeleving bij een vakantiehuis kopen in Flevoland 

Een vakantiehuis kopen in Flevoland staat, zeker bij EuroParcs De IJssel Eilanden en EuroParcs Zuiderzee, garant voor veel plezier aan het water. EuroParcs Zuiderzee ligt aan het Veluwemeer, heeft een jachthaven en een kilometer lang privéstrand. Via het park is het mogelijk een sloepboot te huren of op snoekbaars te vissen. Verder staat het Veluwemeer door de kalme golfslag bekend als ideaal zwem- en zeilwater. Is het slecht weer? Ook dan biedt EuroParcs Zuiderzee door het binnenzwembad waterbeleving.

EuroParcs De IJssel Eilanden ligt aan het Reevemeer en vlak bij het IJsselmeer. Op het park verrijst bovendien een passantenhaven om de faciliteiten voor waterrecreatie en watersport te optimaliseren. Omdat dit park op zes eilanden gerealiseerd wordt, ligt bijna elk vakantiehuis aan het water met een eigen aanlegplaats. Een vakantiehuis kopen in Flevoland betekent samengevat voor deze locatie dat ze niet zou misstaan op een ouderwetse ansichtkaart.

Maak een afspraak

Bosbeleving bij een vakantiehuis kopen in Flevoland

Een vakantiehuis kopen in Flevoland betekent ook genieten van wandelingen en fietstochten in het bos. Een veelgehoord misverstand is dat u daarvoor het water over moet en inderdaad, de Veluwe is op korte afstand gelegen van zowel EuroParcs Zuiderzee als EuroParcs De IJssel Eilanden, maar een must is het zeker niet. Zo is het Holsterbos bij Zeewolde het grootste loofbos van West-Europa.

Deze provincie herbergt echter meer ‘fraai groen’ waar u bij het kopen van vakantiehuisjes in Flevoland van profiteert. Denk aan het Kuinderbos, Urkerbos, Schokkerbos, Harderbos en het waterloopbos waar u naast veel natuur ook dertig waterwerken op schaalmodel treft.

Flevoland heeft meer fraaie natuur waarin bos- en waterlandschappen in elkaar overgaan. De Oostvaardersplassen is hiervan het meest exemplarisch, maar ook Natuurpark Lelystad met zijn klepperende ooievaars is hier een voorbeeld van. Het maakt het perspectief bij een vakantiehuis kopen in Flevoland alleen maar nog veelzijdiger.

Familievermaak bij het kopen van een vakantiehuis kopen in Flevoland

Walibi Holland met zijn achtbanen, Dorhout Mees met zijn golf- en kleiduivenschietbaan, De Orchideeënhoeve met zijn bloemen, vlinders en dieren: een vakantiehuis kopen in Flevoland is zoveel meer dan alleen genieten van bos, water en weidse uitzichten over landerijen! En dan is het Dolfinarium, dat op een minuut rijafstand van de Flevolandse provinciegrens ligt, nog niet eens genoemd.

Wie overtuigd is van het kopen van vakantiehuisjes in Flevoland, weet waarschijnlijk dat de provincie meer dan alleen bruisend gezinsvermaak biedt. Het outletcenter en het zeventiende-eeuwse replicaschip in Batavia Stad is wellicht bij velen nog bekend,  voor de fraaie Urker haven geldt dat minder evenals voor het ‘bijna verdronken eiland’ Schokland. Hier is veel te zien vanuit cultuur-historisch perspectief.

Een vakantiehuis Flevoland biedt kortom, hoewel de provincie niet als zodanig bekend staat, ontzettend veelzijdig vakantieplezier. Een toonaangevende onderneming met slagkracht zoals EuroParcs weet dat ook te vermarkten. Het is dit robuuste perspectief dat EuroParcs voor u schetst wanneer u erover nadenkt om een vakantiehuis te kopen in Flevoland.

Neem contact met ons op en wij informeren u over alle mogelijkheden!

Brochure

Brochure

Interesse in het kopen van een recreatiewoning? Vraag eenvoudig én gratis ons informatiepakket aan. 

Vraag een brochure aan

EuroParcs Zuiderzee

Ontdek EuroParcs Zuiderzee in Biddinghuizen, Flevoland. Een vakantiepark met privéstrand van een kilometer lengte.

Bekijk het vakantiepark

Woningaanbod Flevoland

Op zoek naar een vakantiehuis in onze jongste provincie, Flevoland? Ontdek dan de vakantiehuizen van EuroParcs.

Bekijk het woningaanbod

Hoeveel kost een vakantiehuis in Flevoland?

Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Die kosten zijn afhankelijk of u opteert voor een nieuw of een bestaand vakantiehuis, of u gaat voor een chalet of een stenen vakantiehuis en van de omvang van het recreatie-object. Zo kost een groepsaccommodatie meer dan een tiny house.

Hoeveel EuroParcs woningen zijn er beschikbaar in Flevoland?

Dat is geen vast aantal, het aanbod loopt uiteen van enkele tot tientallen. Het aanbod is afhankelijk van uitbreidingsplannen op bestaande parken en nieuwe projecten die in Flevoland worden opgestart.

Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in Flevoland?

Flevoland geldt als ‘nieuw land’ maar op Schokland kunt u toch een bepalend deel van de Nederlandse geschiedenis zien: de historie van een bijna verdronken eiland. U ziet hier karakteristieke woningen zoals u ook op Marken treft en een museum met herinneringen waarin ook wordt ingegaan op de gedwongen deportatie halverwege de negentiende eeuw van de Schoklanders. Een ander voormalig Zuiderzee-eiland met veel historie, Urk, is ook in Flevoland gelegen. Verder is Bataviastad in Lelystad waar een replica van een zeventiende-eeuws schip ligt en een outletcenter is gelegen als aanrader.