Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Blok 1 - Vakantiehuis kopen Gelderland
Vakantiehuis Gelderland kopen staat voor het genieten van ‘alle natuur’

Vakantiehuis Gelderland kopen staat voor het genieten van ‘alle natuur’

Een vakantiehuis in Gelderland kopen staat garant voor een vakantie met een rijke natuurbeleving. Van de groene bossen van de Veluwe en de Veluwezoom tot de glinsterende rivieren Maas en IJssel. Van de Veluwerandmeren tot beboste heuveltoppen en prachtige heidevelden: een vakantiehuisje kopen in Gelderland verschaft u het voorrecht elke dag weer op korte afstand van al dit moois te mogen genieten.

EuroParcs is een van oorsprong Gelders bedrijf, dankzij die roots is de onderneming in deze provincie een trendsetter voor wat betreft het aanbod van vakantieparken. Deze vakantieparkspecialist onderscheidt zich zowel in de hoeveelheid vakantieparken die het in bezit heeft in Gelderland als in de kwaliteit ervan. Een vakantiehuis in Gelderland kopen bij EuroParcs houdt in het verwerven van nieuw bezit op een aansprekende plek midden in het bos, aan de heide of direct aan het water.

EuroParcs is een trendsetter in Gelderland

Een vakantiehuis in Gelderland kopen geeft u, bij EuroParcs althans, een prettige keuzemogelijkheid. Gaat u voor een huis die aan het water te koop staat in Gelderland, of heeft u een voorkeur in het bos of nabij de heide? EuroParcs heeft een spreiding van vakantieparken door alle regio’s van de grootste provincie van Nederland.

EuroParcs heeft met EuroParcs De Zanding, EuroParcs De Wije Werelt en EuroParcs Beekbergen parken in het kerngebied van de Veluwe, maar tegelijkertijd met EuroParcs Veluwemeer en EuroParcs Bad Hoophuizen ook locaties aan de boorden van het Veluwemeer. De geografische spreiding varieert van EuroParcs aan de Maas tot EuroParcs De Achterhoek en EuroParcs Marina Strandbad dat gelegen is aan de IJssel nabij de Veluwe, de Veluwezoom en de IJsselvallei.

Bent u op zoek naar een huis aan het water te koop in Gelderland? Dan is ook EuroParcs Bad Hulckesteijn aan het Nijkerkernauw een aanrader. Een vakantiehuis kopen in Gelderland bij EuroParcs is samengevat dan ook een garantie voor een brede vakantiebeleving van alles wat deze provincie te bieden heeft.

Maak een afspraak

Altijd een attractiepark op korte afstand

Een vakantiehuis kopen in Gelderland betekent meer dan alleen uzelf verzekeren van natuurschoon. Deze provincie herbergt ook veel van Nederlands bekendste attractieparken, zoals de Apenheul, het Dolfinarium en Burgers’ Zoo. Elk park van EuroParcs ligt op maximaal twintig minuten rijden van een vakantiepark en vaak nog dichterbij.

Zo is EuroParcs Beekbergen vlak bij de Apenheul gesitueerd, is EuroParcs De Hooge Veluwe vlak bij Burgers’ Zoo gelegen en ligt het Dolfinarium op ruim tien minuten rijden van EuroParcs Bad Hulckesteijn. Verder treft u Walibi Holland weliswaar buiten de Gelderse provinciegrenzen, maar dit attractiepark ligt niettemin op slechts een kwartiertje rijden vanaf EuroParcs Veluwemeer en EuroParcs Bad Hoophuizen. Het zijn deze gegevens die een vakantiehuis die te koop staat in Gelderland nog interessanter maakt!

Zelfs in de Achterhoek, een regio die vooral bekend staat om zijn mooie natuur en vele kastelen, is genoeg gezinsvermaak. Denk hierbij aan belevingspark Cactus Oase en het Hof van Eckberge in Eibergen. Hier treft u op 25.000 vierkante meter (disco)bowling, een lasergamejungle, uitdagende klimstructuren, ruim 10.000 liter zoutwateraquaria, speelvelden en klimtoestellen. Het onderstreept dat een vakantiehuis in Gelderland kopen ook bij kinderen in de smaak zal vallen!

Vakantiehuis Gelderland kopen staat voor veelheid in verscheidenheid

Buiten het gespetter in het water van spelende kinderen en de adrenalinekick in de attractieparken houdt een vakantiehuis in Gelderland kopen vooral ook rust en ruimte in. Geniet van de ‘eindeloze’ bossen, het weidse uitzicht over de heide en van pittoreske plaatsen zoals Nunspeet en Elburg. Ga lekker op stap, met de benenwagen, de auto of de fiets en bedwing bekende heuvels als de Posbank en Signaal Imbosch.

Een vakantiehuisje kopen in Gelderland houdt ook in dat u de voordelen van het stadse leven tot u kunt nemen. Dat houdt in lekker winkelen en eten in de gezellige stadscentra van bijvoorbeeld Apeldoorn, Arnhem of Harderwijk. Aanraders in dit verband zijn ook de Middeleeuwse binnensteden van Zutphen en Doesburg.

EuroParcs onderscheidt zich bij dit alles door vakantiewoningen te bouwen die qua design aansluiten bij de bosrijke of juist waterrijke omgeving. Wanneer u op zoek bent naar een luxe vakantiehuis in Gelderland, heeft EuroParcs dan ook een aanbod dat past bij uw wensen. Dit professionele bedrijf geeft daarmee de vereiste service en ‘diepgang’ aan een vakantiehuis in Gelderland kopen!

Neem contact met ons op en wij informeren u over alle mogelijkheden!

Blok 2 - Vakantiehuis kopen Gelderland

Veel gestelde vragen over investeren in een vakantiehuis in Gelderland

Hoeveel EuroParcs woningen zijn er beschikbaar in Gelderland?

Dat is geen vast aantal, het aanbod loopt uiteen van enkele tot tientallen. Het aanbod is afhankelijk van uitbreidingsplannen op bestaande parken en nieuwe projecten die in Gelderland worden opgestart.

Wat zijn de belangrijkste bezienswaardigheden in Gelderland?

De bekendste attractieparken zijn de Apenheul in Apeldoorn, het Dolfinarium in Harderwijk en Burgers’ Zoo in Arnhem, maar ook het Openluchtmuseum in Arnhem, Nationaal Park De Hoge Veluwe en Paleis Het Loo in Apeldoorn kunnen tot de categorie ‘must see’ gerekend worden.