Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vakantiehuis Noord-Brabant kopen

Vakantiehuis in Noord-Brabant kopen spreekt letterlijk en figuurlijk tot de verbeelding

Een vakantiehuis in Noord-Brabant kopen betekent een vakantiebeleving in de breedste zin eigen maken. Noord-Brabant biedt namelijk veel voor de vakantieliefhebber: weidse grasvelden afgewisseld met bos, mooie kastelen en luxe landerijen en pittoreske dorpen en bruisende steden zoals Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda. Bovendien wordt het noorden van de provincie begrensd door de grote rivieren en liggen er ook nog enkele mooie meren, zoals De Kraaijenbergse Plassen, in Brabant.

Een vakantiehuis kopen in Brabant staat kortom ook voor waterbeleving, of in ieder geval bij een professionele vakantieparkenspecialist als EuroParcs. Dat heeft direct aan de 400 hectare aan oppervlaktemeters tellende De Kraaijenbergse Plassen een vakantiepark met de veelzeggende naam EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen. Daarnaast kunt u bij deze partij ook een vakantiehuis in Brabant direct naast De Efteling kopen!

Bekijk ons volledige aanbod

Vakantiehuis in Brabant kopen: sprookjesachtig én vlak bij de voorzieningen

Een vakantiehuis in Brabant kopen naast De Efteling, zoals EuroParcs met EuroParcs Kaatsheuvel als mogelijkheid biedt, staat voor een sprookjesachtige uitstraling maar tegelijkertijd voor een nuchtere kijk op zaken.

Voor een vakantiehuis kopen in Brabant geldt dat de ligging bij het grootste attractiepark van Nederland premium is, maar tegelijkertijd zijn er ook andere zaken die de doorslag kunnen geven. Zoals het feit dat het park ook aan de Loonse en Drunense duinen ligt en dat Tilburg en daarmee stedelijke voorzieningen ook op korte afstand is gelegen.  Nog een prettig feit: ook safaripark De Beekse Bergen is niet ver van het park rijden.

Ook voor EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen geldt dat er meer is dat aantrekkelijk is aan het park behalve dat het over een zandstrand aan één van de meren beschikt. Denk hierbij aan de open vaarverbinding met de Maas waardoor u met een boot tot bij het park kunt aanmeren. Of dat het park vlak bij Cuijk en Nijmegen is gesitueerd wat maakt dat een vakantiehuis in Brabant kopen in deze regio meer inhoudt dan alleen mooie tochten maken.

Maak een afspraak

Uw vakantiehuis op EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

Houdt u van water in de breedste zin van het woord? Dan is een vakantiehuis kopen in Noord-Brabant op EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen serieus het overwegen waard. Deze plassen, ontstaan door zand- en grindwinning, zijn ideaal zwemwater door de kalme golfslag. Bovendien kunt u door de open vaarverbinding met de Maas zo met uw boot vanaf de rivier naar uw luxe vakantiehuis Noord-Brabant varen.

De directe omgeving van het park biedt echter meer dan alleen waterplezier: het zogeheten het Land van Cuijk staat voor inspirerende wandel- en fietstochten door de bossen, heiden, zandverstuivingen de Maasheggen. Blikvangers op natuurgebied zijn de Sint Anthonis Staatsbossen en de Overloonse bossen. 'Recreatief Overloon' springt er ook anderszins uit met het dierenpark Zoo Parc Overloon en een 9-holes golfbaan.

Een vakantiehuis kopen in Noord-Brabant staat, in Cuijk en omgeving, ook op een andere manier voor inspiratie. EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen is niet ver van Nijmegen met zijn historische en bruisende stadshart gelegen, daarnaast staat de streek bekend om zijn Romeinse en Middeleeuwse pronkstukken en tenslotte heeft Het Land van Cuijk met DippieDoe ook een attractiepark voor de familie.

Uw vakantiehuis op EuroParcs Kaatsheuvel

De glinstering in de ogen van uw kinderen is veelzeggend, want wat spreekt meer aan dan een vakantiehuis in Noord-Brabant kopen vlak bij De Efteling? Wie het heeft over vakantiebeleving voor het hele gezin, kan stellen dat EuroParcs Kaatsheuvel het beste is wat Nederland te bieden heeft! Vanaf het park bent u namelijk binnen vijf minuten op het grootste attractiepark van ons land.

Verder kunnen wandel- en fietstochten door de Loonse en Drunense Duinen, bekend om zijn bossen en zandverstuivingen, de vakantie nog mooier inkleuren. En dan is er nog op korte rijafstand de sfeervolle Tilburgse binnenstad en safaripark De Beekse Bergen met zijn loslopende grote katachtigen. Het maakt dat een vakantiehuis kopen in Noord-Brabant interessant is, zowel bij eigen gebruik als voor het genereren van huurinkomsten.

Veel keuze aan woningtypen om meer te doen met het vakantiehuis

Een vakantiehuis in Noord-Brabant kopen is bij een toonaangevende partij als EuroParcs mogelijk in een veelheid van bouwstijlen en in ook een grote variëteit qua omvang van het recreatief onroerend goed. Het is maar net wat u aanspreekt, hoe groot uw gezin is dan wel hoeveel u wilt investeren. Hierbij geldt dat hoe groter het vakantiehuis is hoe meer mensen erin kunnen verblijven en hoe hoger de verhuurinkomsten zullen zijn.

Een andere vraag die u aan uzelf moet stellen is of u gaat voor een stenen vakantiehuis of een chalet of een bestaande dan wel nieuw vakantiehuis. Tenslotte biedt EuroParcs de mogelijkheid ook de grond te kopen. Uiteraard wordt u hierin qua advies door EuroParcs van A tot Z ondersteund. Zoals u ook, na het kopen van het vakantiehuis in Noord-Brabant, van A tot Z in de verhuur wordt ontzorgd.

Neem contact met ons op en wij informeren u over alle mogelijkheden!

EuroParcs Kaatsheuvel

- Op steenworp afstand van De Efteling
- Nabij Tilburg en Den Bosch
- Vele faciliteiten op het park

Bekijk het vakantiepark

Woningaanbod Noord-Brabant

Recreatiewoning kopen? EuroParcs heeft een groot aanbod recreatiewoningen te koop staan, bijvoorbeeld in de provincie Noord-Brabant.

Bekijk het woningaanbod

EuroParcs De Kraaijenbergse Plassen

- Gelegen aan het water
- Nabij Nijmegen
- Vaarverbinding met de Maas

Lees meer

Hoeveel EuroParcs woningen zijn er beschikbaar in Noord-Brabant?

Dat is geen vast aantal, het aanbod loopt uiteen van enkele tot tientallen. Het aanbod is afhankelijk van uitbreidingsplannen op bestaande parken en nieuwe projecten die in Limburg worden opgestart.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een vakantiehuis in Noord-Brabant?

Het fraaie landelijke landschap, doorkruist met pittoreske dorpen en fraaie steden als Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Breda in de eerste plaats. Brabant biedt veel: van bossen tot landerijen, van rivieren en meren tot kastelen en van een attractiepark als de Efteling tot musea en dierentuinen.